My Home Møbler træder på speederen med ny online-strategi og butiksåbninger
Hjem VIRKSOMHED My Home Møbler træder på speederen med ny online-strategi og butiksåbninger

My Home Møbler træder på speederen med ny online-strategi og butiksåbninger

Af Redaktionen

Ny ejer hos den landsdækkende møbelkæde My Home Møbler sætter kursen mod øget vækst med fokus på det gode købmandskab.

Satsning på online-markedsføring og affiliate marketing er i centrum for vækstambitionerne.

I september sidste år satte Jan Hallas sig tilbage i chefstolen hos den landsdækkende møbelkæde My Home Møbler, efter han i 2017 solgte livsværket til den svenske milliardkoncern BHG. I 2022 købte Jan Hallas virksomheden tilbage, og med en ny online-marketingstrategi står virksomheden nu klar til at puste nyt liv i vækstambitionerne med et fornyet fokus på de gode gamle købmandsdyder.

Et af de helt centrale omdrejningspunkter i strategien er et nyt fokus på butiksåbninger og en fornyelse af virksomhedens online-tilstedeværelse. Særligt en relancering og udvidelse af kædens webshop skal være med til at øge den samlede rækkevidde og synlighed i markedet.

– Med relancering af vores webplatforme forstærker vi synergien mellem vores fysiske butikker og online-tilstedeværelse. Vi skal blive langt bedre til at skabe synlighed omkring vores produkter i kombination med vores andre online-tiltag. Vi forventer, at der helt organisk bliver skruet op for kundetilstrømningen til vores butikker og webshop, når denne sidste brik falder på plads, siger Rune Kloster, Head of E-commerce hos My Home Møbler.

Der er allerede lagt planer for to forestående butiksåbninger, men selv med et fokus på fysisk tilstedeværelse og traditionel marketing, er My Home Møblers online-tilstedeværelse en nøglefaktor i virksomhedens fortsatte vækstmål.

 Mangeårigt samarbejde forstærkes

Det er dog ikke alt i virksomheden, som den nye ejer vil rive op ved roden. Sideløbende med relanceringen af kædens webshop vil My Home Møbler holde fast i de ting, som fungerede hos de forrige ejere. Et tæt samarbejde med affiliate marketingbureauet Daisycon, som de påbegyndte i 2020, er et af de aktiver, der skal styrkes.

­– Vi har længe høstet fordel af vores samarbejde med Daisycon, som skaber øget synlighed om vores produkter via deres publisher-netværk. Vi kan tydeligt og målbart se, at de hjælper os længere ud til målgruppen, skaber større kendskab og giver opmærksomhed fra flere relevante kunder, siger Rune Kloster.

Hos Daisycon er Country Manager Thomas Bak Jensen ligeledes positiv og forventningsfuld omkring samarbejdet:

­– Vi oplever, at vores arbejde for kunderne har en naturlig synergi med kundens øvrige online-synlighed. I takt med at My Home Møblers nye webshop bliver introduceret, forudser vi også, at samarbejdet og resultaterne kun vil stå stærkere. Vi ser frem til at fortsætte et styrket samarbejde under My Home Møblers nye ejere, siger Thomas Bak Jensen.

Fælles værdier til grund for partnerskab

Rune Kloster fastslår, at det tætte samarbejde med Daisycon afspejler de værdier, som My Home Møblers nye ejere ønsker at afspejle.

My Home Møbler træder på speederen med ny online-strategi og butiksåbninger

Thomas Bak Jensen

– Gennem hele processen med vores interne ændringer har vi haft stor tillid til vores setup, idet vi som annoncør kun betaler, når der bliver leveret. Altså for hvert salg, der går igennem. Samtidigt kræver vores løsning et minimalt tidsforbrug fra vores side. Den tillid og gennemsigtighed, Daisycon tilbyder, anser vi som rigtig godt købmandskab for begge parter, og vi har høje forventninger til, hvad samarbejdet vil indbringe de kommende år.

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>