Eatons konfigurator til trykknapper forenkler udvælgelsen og kombinationen af kontrolpaneler

Med Eatons onlinekonfigurator til trykknapper er det nu muligt at designe kontrolpaneler fra din egen computer.

Eatons konfigurator til trykknapper forenkler udvælgelsen og kombinationen af kontrolpaneler 1Værktøjets intuitive layout er udviklet specielt med henblik på maskin- og tavlebyggere, men også el-grossister og slutkunder, der arbejder med konstruktion og indkøb, vil kunne anvende konfiguratoren.

Det brugervenlige interface gør det muligt at vælge og konfigurere alle de elementer, der er nødvendige for betjening af maskiner – hvor som helst, når som helst. I øjeblikket omfatter softwaren mere end 2.600 Eaton-produkter, inklusive komponenter fra den velkendte RMQ Titan-serie, den nye RMQ-serie i fladt design (som kan kombineres med den førstnævnte), flere versioner af alt-i-en-løsningen RMQ compact, samt elementer fra RMQ16-serien og FAK-sortimentet af fod- og håndfladetrykkontakter.

Den selvforklarende grafiske fremstilling af de enkelte produkter og den klare og enkle visualisering af de mulige konfigurationer gør onlineværktøjet nemt at bruge. Det giver et hurtigt overblik over de tilgængelige produkter, nemt og hurtigt valg af de enkelte komponenter, samt muligheden for at generere dokumentationsrelevant information ved et enkelt klik. Derudover understøtter softwaren specialdesign af komplette enheder ved at foreslå tilladte konfigurationer, såvel som ved at afvise eventuelle fejlkonfigurationer. Når konfigurationen er gennemført, udtages en delliste i tabelformat, som vil danne grundlaget for tilbudsforespørgslen.

“Med denne software reagerer Eaton på voksende markedskrav til simple og effektive konfigurationsværktøjer,” siger Eatons Brian Gravenhorst, Segment Manager Industry. “Derfor kan vores kunder arbejde mere effektivt, ikke kun på grund af det intuitive interface, men også takket være den animerede visning af hvert produkt, der øjeblikkeligt genereres via et virtuelt kontrolpanel.”