SALTO Systems bliver partner for paracykling
Hjem NYHEDER SALTO Systems bliver partner for paracykling

SALTO Systems bliver partner for paracykling

Af Redaktionen

Dansk paracykling er inde i en stærk udvikling, hvor en ny generation af ryttere det seneste år har høstet flere internationale medaljer og har sikret Danmark kvotepladser til cykelkonkurrencerne på både dame- og herresiden ved De Paralympiske Lege i Paris 2024.

For at understøtte det store potentiale og sikre fortsat udvikling af bredde- og elitecyklingen har Parasport Danmark og Salto Systems indgået en ny partneraftale, der løber frem til 2026.

Et samarbejde som Managing Director Nordic i SALTO Systems Jesper Buch ser meget frem til.

“Vi glæder os over, at vi nu som partner i endnu højere grad kan bidrage til at skabe nogle rammer, der understøtter paracyklingen herhjemme. For os er det en kernesag at sikre, at børn og voksne med handicap kan komme væk fra sidelinjen og i stedet deltage aktivt i sport og fællesskaber,” siger Jesper Buch og fortsætter:

SALTO Systems bliver partner for paracykling

Jesper Buch, Managing Director Nordic i SALTO Systems sammen med landsholdet i paracykling

“Vi støtter paraatleter inden for mange forskellige sportsgrene verden over. Vores Free2Move-initiativ, der netop omhandler vores engagement inden for parasporten, er en del af kernen i vores tilgang til samfundsansvar. Samtidig vil vi også gerne inspirere og motivere vores egne medarbejdere til at være en del af at gøre en forskel og tage stilling til deres egen sundhed og aktivitet.”

Også fra Parasport Danmarks side er der glæde over samarbejdet.

”Vi er enormt glade for, at SALTO Systems udvider samarbejdet med Parasport Danmark gennem sit langsigtede engagement. Det er et oplagt match med et gensidigt værdifællesskab, der bygger på en vision om, at alle mennesker med et handicap eller særligt behov skal have mulighed for at udleve sit fulde potentiale,” siger Ivan Løvstrup, direktør i Parasport Danmark.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>