Lenovo og Aruba.it bliver officielle partnere i Ducati 2020 Superbike

Lenovo Data Center Group servere og storage-løsninger er med til at understøtte Superbike 2020-mesterskabet både på og udenfor banen med den kompakte, meget alsidige ThinkSystem SE350 edge server.

Lenovo og Aruba.it bliver officielle partnere i Ducati 2020 Superbike 1SE350 er den ideelle server til racerløb, da den kan håndtere de særlige krav ved løb og samtidig er mobil nok til at kunne transporteres rundt til globale sportsbegivenheder.

Som en del af aftalen vil man kunne se Lenovos brand sammen med Aruba.it på Ducatis motorcykler, tilbehør, marketing-materiale og ved banerne.

”Vi er stolte og glæder os til at blive en del af et vigtigt og eftertragtet verdensmesterskab som Superbike i partnerskab med Aruba.it Racing-Ducati” siger Alessandro de Bartolo, Landechef for Lenovo Data Center Group i Italien, og fortsætter:

”Med Lenovos smarte teknologi kan vi understøtte Aruba.it Racing-Ducati med deres processer inden for design, produktion og styring af banerne. Det vil være med til at gøre Superbike-mesterskabet hurtigere og mere sikkert, samtidigt med at løbet vil nå bredere ud til den voksende fanskare”.

Stefano Cecconi, Aruba CEO og holdleder på Aruba.it Racing- Ducati, udtaler om samarbejdet, at:

“Vi er glade for at Lenovo er blevet en del af Aruba.it Racing- Ducati, for Lenovo er et af de vigtigste navne inden for it og en stor spiller på markedet. Dette sponsorat viser det tætte forhold mellem teknologi og performance og mellem forretning og sport, hvilket datacenter-løsningerne er en vigtig del af. Samarbejdet har kun været muligt, fordi vores virksomheder deler de samme værdier om innovation, performance og pålidelighed – og fordi vi er it-partnere både på og uden for banen.