Zoom lancerer mail- og kalenderfunktioner, der letter hverdagen – selv med andre mailtjenester
Hjem NYE PRODUKTER Zoom lancerer mail- og kalenderfunktioner, der letter hverdagen

Zoom lancerer mail- og kalenderfunktioner, der letter hverdagen

Af Redaktionen

Zoom lancerer nye mail- og kalenderfunktioner til både private og virksomheder, der blandt andet giver mulighed for at forbinde eksterne mailkonti direkte til Zooms egen platform og øget kryptering.

Når Zoom-brugere fremover bruger platformen, bliver det med en bredere vifte af kommunikationsværktøjer ved hånden.

Zoom løfter nu sløret for lanceringen af nye mail- og kalenderfunktioner til både private og virksomheder.

Zoom lancerer mail- og kalenderfunktioner, der letter hverdagen – selv med andre mailtjenesterFunktionerne, der inkluderer Zoom Mail Client og Zoom Calendar Client til privat brug samt Zoom Mail Service og Zoom Calendar Service til virksomhedsbrug, skal gøre det endnu nemmere at have overblik over dagligdagen og bruge appens grænseflade i samspil med Zoom-funktionerne Meetings, Phone, Whiteboard og Team Chat.

”Vi har udviklet vores nye mail- og kalenderfunktioner, så Zoom-brugere i privat såvel som professionelt regi får hverdagen til at hænge endnu bedre sammen,” siger Ole Mygind, salgschef for Zoom i Norden og Benelux.

Konkret indebærer udvidelserne, at brugere får direkte adgang til eksisterende mailkonti fra eksterne udbydere i Zoom og kan rykke hurtigere og mere problemfrit fra én Zoom-funktion til en anden, fx fra en mailkorrespondance til et videomøde. Derudover får brugere fra 2023 også bedre grundlag for at samarbejde under selve møderne, hvor de kan dele digitale whiteboards med hinanden direkte i appen.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>