NetNordic styrker bestyrelsen med erfarne personer fra branchen
Hjem NYHEDER NetNordic styrker bestyrelsen med erfarne personer fra branchen

NetNordic styrker bestyrelsen med erfarne personer fra branchen

Af Redaktionen

De vil tilføje ekspertise med deres erhvervserfaring

NetNordic styrker bestyrelsen med erfarne personer fra branchen

NetNordic styrker bestyrelsen

NetNordic oplever markant vækst som nordisk systemintegrator. Løsninger og tjenester i forbindelse med sikkerheds-, netværks- og kommunikationsområderne er i stærk udvikling. For at styrke vores erfaringsgrundlag, og understøtte den fortsatte vækst i NetNordic, glæder vi os i dag til at byde Marina Lønning og Erik Heilborn velkommen i NetNordics bestyrelse.

“Med deres brancheerfaring vil de begge tilføre kompetence og erfaring for at skabe værdi for den videre strategiske udvikling, og med dette udvider vi med yderligere markedskendskab i Sverige og Danmark”, sigerChristian Sontum, formand for bestyrelsen i NetNordic Group.

Marina Lønning har i mange år haft fremtrædende lederroller ved Telenor Norge og i TDC Group. Erik Heilborn har omfattende erhvervserfaring fra IT og Telecom og var blandt andet administrerende direktør for TDC Sverige i næsten 8 år.

“Vi er imponerede over NetNordics udvikling igennem flere år og den solide industrielle position, virksomheden har taget. NetNordics evne til at foretage gode erhvervelser og integrere virksomhederne på en fornuftig måde betyder, at vækstmulighederne også er solide i fremtiden. Vi ser frem til at bidrage med vores kompetencer og erfaring, og til at arbejde tæt sammen med ledelsen og Norvestor”, siger Marina Lønning og Erik Heilborn.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>