Fire overvejelser i forhold til at prioritere MPS (Managed Print Services) i en verden af hybridarbejde
Hjem SIKKERHED Fire overvejelser i forhold til at prioritere Managed Print Services i en verden af hybridarbejde

Fire overvejelser i forhold til at prioritere Managed Print Services i en verden af hybridarbejde

Af Redaktionen

Hybridarbejde er blevet hverdag for mange, og vi kigger derfor på udfordringerne ved at håndtere print på tværs af flere lokationer – og hvorfor MPS-løsninger bør prioriteres i virksomheder.

Hybridarbejde øger ikke alene risikoen for cyberangreb – det giver desuden IT-medarbejderne store udfordringer på grund af den manglende synlighed i forhold til printerbrug og store problemer med vedligeholdelse og reparation af traditionelt indkøbte printere.

Fire overvejelser i forhold til at prioritere MPS (Managed Print Services) i en verden af hybridarbejdeMed en MPS-løsning  kan virksomheden imidlertid både spare tid, øge effektiviteten, styrke produktiviteten og reducere omkostningerne. En MPS-løsning er også med til at minimere spild, reducere investeringsomkostningerne, forbedre virksomhedens cashflow og styrke informationssikkerheden markant.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>