Audi-kørere i e-sport løbsserie for at støtte motorsporten

Audi fabrikskører Mike Rockenfeller har taget initiativ til en e-sport løbsserie under mottoet #RaceHome, som vil blive kørt på PlayStation 4 med den fuldt elektriske Audi e-tron Vision Gran Turismo.

Audi-kørere i e-sport løbsserie for at støtte motorsporten 1Udbyttet vil blive brugt til velgørenhed inden for motorsport. En gang om ugen vil Audi fans og SimRacing professionelle konkurrere mod de seks Audi DTM-kørere: Loïc Duval, Jamie Green, Nico Müller, Robin Frijns, René Rast og Mike Rockenfeller.

“Da der ikke er nogen virkelige løb i øjeblikket, på grund af corona-krisen, oplever SimRacing et utroligt boom,” siger DTM-mesteren fra 2013. “Vi går bevidst vores egen vej: #RaceHome fokuserer på elektriske sportsvogne og er derfor i tråd med Audis fokus inden for ændringen i mobilitet. Vi har besluttet os for et konsolspil, fordi vi kan nå et særligt stort fællesskab på denne måde.”

PlayStation Network-medlemmer har mulighed for at konkurrere mod Audi DTM-stjernerne på #RaceHome. De kan vinde en plads på nettet hver uge ved at udvikle og offentliggøre et design til Audi e-tronVision Gran Turismo i forbindelse med #AudiTogether og #WeStayHome. Det mest kreative design vil vinde, og juryen består af de seks Audi DTM-kørere.

#RaceHome ønsker at generere så mange donationer som muligt, der skal bruges til velgørenhedsprojekter inden for motorsport. “Der er mange freelancere i motorsport, der har mistet deres indkomst fra den ene dag til den anden og frygter for deres egen eksistens,” siger Rockenfeller. Derfor vil det være muligt at byde på en plads på nettet hver uge.