Nordisk ekspertise: StreamView byder Jan Hermans velkommen til sit team som nordisk salgsdirektør
Hjem TELEKOMMUNIKATION Nordisk ekspertise: StreamView GmbH byder Jan Hermans velkommen til sit team som nordisk salgsdirektør

Nordisk ekspertise: StreamView GmbH byder Jan Hermans velkommen til sit team som nordisk salgsdirektør

Af Redaktionen

StreamView GmbH, licenshaver af Nokia-mærket til Smart TV’er og set-top bokse i Europa, styrker sin position i de nordiske lande.

Firmaet har siden marts haft en ny salgsdirektør for regionen.

Med Jan Hermans har virksomheden fået et erfarent medlem til sit salgsteam. Hermans har tidligere været Key Account Manager hos TP Vision og har været med til at øge salget af Philips TV- og audioprodukter i Finland. Hermans har desuden en bred og alsidig erfaring inden for forbrugerelektronik og har bl.a. genereret et stort salg hos Verkkokauppa og Elgiganten. Det nordiske marked er af stor betydning for mærket, ikke kun på grund af Nokia’s finske oprindelse. Sammen med Hermans skal positionen udbygges yderligere.

Nordisk ekspertise: StreamView byder Jan Hermans velkommen til sit team som nordisk salgsdirektør

Jan Hermans

“Vi er meget optimistiske med hensyn til at opbygge vores brand yderligere i Norden, især i Finland, sammen med Jan Hermans. Takket være hans erfaring og internationale universitetsbaggrund beriger han teamet med sin ekspertise. Med Jans støtte vil vi udvide produktkendskabet og handelen”, siger Mag. Peter Schmalfuss, administrerende direktør hos StreamView.

„Jeg er ekstremt stolt og begejstret over at kunne præsentere Nokias smarte underholdningsenheder til hjemmet, såsom Smart TV’er i forskellige størrelser fra HD til QLED og Set-Top-Boxes i finske butikker og i butikker i hele Norden,” siger Jan Hermans.

Mere end bare mobiltelefoner

Eftersom mange forbrugere stadig primært forbinder Nokia-mærket med mobiltelefoner, er en af hovedopgaverne at øge kendskabet til Smart TV’er og set-top bokse. De Nokia-enheder, som StreamView distribuerer, lover høj kvalitet og er kendetegnet ved et nordisk minimalistisk design. 4K Ultra HD, Dolby Vision og Dolby Audio sikrer den bedste billed- og lydkvalitet i Nokia Smart TV’ene. For at opnå endnu mere knivskarp underholdning garanterer Nokia QLED Smart TV’er med QLED-teknologi imponerende lysstyrke og endnu større farvevariation. Nokia QLED Smart TV’ene har også en indbygget subwoofer, der giver fyldig lyd, bas og dynamisk lydkvalitet.

Derudover lover TV’ene de højeste sikkerhedsstandarder samt en Google-certificering, som gør det muligt at downloade over 7.000 apps fra Google Play uden risiko. De mest populære streamingtjenester som Netflix, Disney+, Prime Video og YouTube samt mediebiblioteker med populære tv-kanaler, tusindvis af spændende Android-spil, musikapps og meget mere kan nemt downloades fra Google Play-butikken. Nokia-streaming-enhederne tilbyder et nyt og omkostningseffektivt alternativ til at konvertere ældre TV til Smart TV med Android. Der er ikke brug for at udskifte den eksisterende enhed, idet streaming-enhederne opgraderer TV’ets funktionalitet.

At produkterne også er af stor interesse for det nordiske marked, understreges af, at Nokia QLED Smart TV-serien modtog L&B Specielt Anbefalet-prisen i marts. Jan Hermans og hans team ønsker dog ikke at hvile på succesen og vil fortsat arbejde på at gøre mærket og dets produkter mere kendt i de nordiske lande.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>