SRS NB10 InSitu B Large
Hjem NYE PRODUKTER Sony lancerer SRS-NB10

Sony lancerer SRS-NB10

Af Redaktionen

Trådløs højttaler med nakkebøjle, der gør arbejdsdagen lettere.

Sony har i dag lanceret SRS-NB10 – en højttaler med nakkebøjle, der er skabt til at ligge på skuldrene og hjælpe med at gøre din arbejdsdag bedre.

Hør alting klart

Om man arbejder hjemmefra eller på kontoret, vil der ofte være baggrundsstøj, man ønsker at lukke ude under onlinemøder. SRS-NB10 er skabt med dette for øje og gør ethvert online møde både nemt og behageligt. SRS-NB10 kommer nemlig med en række højttalerenheder, der er vinklet opad, så lyden optimeres til netop dine ører. Med passive gitre placeret bagpå enheden øges bassen for at sikre, at lyden er afbalanceret. Du behøver heller ikke længere bekymre dig om, hvorvidt der er kolleger, bofæller eller familiemedlemmer i rummet, for selv med lav lydstyrke vil du høre hvert et ord klart og tydeligt.

SRS-NB10 kommer med Precise Voice Pickup-teknologien, der sikrer, at din stemme går klart og tydeligt igennem lige meget, hvad der sker omkring dig. Samtidig kommer SRS-NB10 med to mikrofoner, der er kalibreret med stråleformning. Det betyder, at mikrofonerne er tilpasset til at minimere ekko og støj, så andre personer på opkaldet hører din stemme krystalklart.

Blot med ét klik på MIC Mute-knappen kan du nemt betjene mikrofonen, når du er i online møder. Det er også en leg at styre lydniveauet, hvor det eneste du skal gøre, er at trykke på volumeknapperne på siden af SRS-NB10 for at finde et lydniveau, der passer til dig. Ved at trykke på knappen på nakkebåndet, kan du også hurtigt pause og starte musikken.

SRS NB10 InSitu B LargeEn behagelig lytteoplevelse

SRS-NB10 er ikke kun designet til arbejdsdagen. Den trådløse højttaler med nakkebøjle er både let og komfortabel. Den fleksible nakkebøjle gør, at højttaleren er behagelig at have på og hviler på dine skuldre, så du ikke bemærker, at du har den på. Derfor er højttaleren din tro følgesvend fra dagens første møde til musikken under madlavningen. Samtidig giver SRS-NB10, med sit open-ear design, mulighed for at følge med i, hvad der sker omkring dig.

Kraftfuld og praktisk

Selv på de længste arbejdsdage behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt batteriet løber tør. For med en batterilevetid på op til 20 timer er SRS-NB10 skabt til at klare en hel dags møder, playlister, tv-serier – og mere til. Er du ved at løbe tør lige inden et møde, kan en hurtigopladning på blot 10 minutter give op til en times ekstra strøm. SRS-NB10 er desuden kompatibel med USB Type-C®.

SRS-NB10 kommer med Multipoint Connection, så du kan forbinde højttaleren til to enheder på samme tid – f.eks. din telefon og computer. Hvis du modtager et opkald over computeren, mens du hører musik på telefonen, kan du nemt tage opkaldet ved blot et enkelt klik på Afspil/Opkald-knappen på den venstre side af nakkebøjlen. Så snart opkaldet er afsluttet, vil din playliste automatisk spille videre, uden at du skal forbinde enheden igen.

Med IPX4-klassificeringen er SRS-NB10 skabt til, at du kan lytte til din yndlingsmusik eller podcast, mens du klarer daglige gøremål, som eksempelvis at tage opvasken. Du kan også forbinde SRS-NB10 til dit tv eller smartphone via Bluetooth® og nyde dine yndlingsfilm, serier eller musikplaylister – helt uden at generere dem omkring dig.

Smukt design

SRS-NB10 kommer i et slankt og enkelt design i høj kvalitet, som giver nakkebøjlen et eksklusivt udtryk. SRS-NB10 er ikke kun stilfuld, men er også skabt med fokus på miljøet. Plast udgør nemlig mindre end 10 % af emballagen, hvilket er med til at afspejle Sonys engagement i at reducere deres klimaaftryk.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>