WithSecure lancerer nu avanceret beskyttelse til Microsoft OneDrive
Hjem NYE PRODUKTER WithSecure har udviklet et nyt avanceret beskyttelse til Microsoft OneDrive

WithSecure har udviklet et nyt avanceret beskyttelse til Microsoft OneDrive

Af Redaktionen

WithSecure Elements indeholder nu beskyttelse Microsoft OneDrive for Business, så bl.a. medarbejdere, der arbejder på distancen, kan samarbejde sikkert med sine kollegaer.

WithSecure har udviklet et nyt sikkerhedslag til sin cloudbaserede sikkerhedsplatform, WithSecure Elements, for at imødekomme virksomheders stigende bekymringer om sikkerhedsniveauet for cloud-tjenester.

Platformen er modulopbygget og giver derfor virksomheder mulighed for at vælge flere løsninger. Det gælder bl.a. endpoint-beskyttelse (EPP), endpoint-detektion og respons (EDR), håndtering af sårbarheder og Collaboration Protection, som giver avanceret beskyttelse af Microsoft OneDrive for Business.

Avanceret beskyttelse af Microsoft OneDrive for Business er en ny funktion i WithSecure Elements Collaboration Protection-løsningen. Dermed opgraderes den eksisterende beskyttelse af cloudbaserede tjenester i Microsoft Exchange Online og Microsoft SharePoint Online. Filer, der gemmes på OneDrive, bliver automatisk analyseret vha. trusselsvurdering i realtid og flerfaset indholdsanalyse. Filerne bliver scannet og analyseret, så snart de uploades til OneDrive og derefter løbende, også ved ændringer.

Alle filer, der registreres som potentielt skadelige, bliver grundigt undersøgt i et sikkert og isoleret cloud-sandboxing-miljø. Finder systemet ondsindede filer, bliver de blokeret eller fjernet.

WithSecure lancerer nu avanceret beskyttelse til Microsoft OneDriveCloudsikkerhed er højt prioriteret blandt virksomheder

Collaboration Protection, altså beskyttelse af cloudbaserede samarbejdsplatforme såsom Microsoft 365 og Salesforce, er højt prioritereret hos mange virksomheder. Det viser en undersøgelse fra WithSecure. Undersøgelsen viser også, at beskyttelse af medarbejdere, som arbejder på distancen, er det mest efterspurgte udfald af virksomhedernes cybersikkerhedsindsatser. Det understreger vigtigheden af at sikre netop de cloudbaserede samarbejdsplatforme, der muliggør hydridarbejde.

“Udrulningen af cloudbaserede samarbejdsplatforme er i fuld gang og har afgørende betydning for mange virksomheder. Cloudmiljøer er imidlertid meget anderledes miljøer, som flere virksomheder endnu ikke har omstillet sig til. Populariteten kombineret med manglen på sikkerhed omkring samarbejdsplatforme gør dem til et attraktivt mål for cyberkriminelle. Det er derfor en væsentlig bekymring for virksomhederne,” siger Leszek Tasiemski, Head of Products hos WithSecure.

Det understøtter svarene i WithSecure’s undersøgelse, hvor ca. 25 pct. af de adspurgte virksomheder har oplevet angreb mod deres cloudmiljøer 12 måneder forud for undersøgelsen. Omkring 20 pct. svarer, at de har opdaget mere end ét angreb i perioden, mens 15 pct. af virksomhederne har oplevet et decideret databrud, og seks pct. svarer, at de havde været udsat for mere end ét databrud.

“WithSecure Elements vil sikre stadigt flere samarbejdsplatforme og udvide værktøjerne til analyse af brugeradfærd, cloud-detektion og respons samt forståelse af forholdene mellem identiteter, cloudmiljøer og enheder for at give virksomheder komplet awareness. Det gør virksomheder i stand til at overvåge og orkestrere sikkerheden for hele virksomheden gennem blot ét punkt – uanset om der er tale om cloud, fysisk infrastruktur eller applikationer,” siger Leszek Tasiemski.

Den nye og avancerede Microsoft OneDrive for Business-beskyttelse er automatisk inkluderet i alle WithSecure Elements Collaboration Protection-abonnementer.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>