OnePlus styrker brugersikkerheden og tilslutter sig App Defense Alliance som den første OEM-partner
Hjem LEVERANDØRONEPLUS OnePlus styrker brugersikkerheden og tilslutter sig App Defense Alliance som den første OEM-partner

OnePlus styrker brugersikkerheden og tilslutter sig App Defense Alliance som den første OEM-partner

Af Redaktionen

OnePlus har netop annonceret, at man tilslutter sig App Defense Alliance (ADA), som har til formål at forbedre brugernes privatliv og enhedens sikkerhed gennem omfattende funktioner og samarbejde.

OnePlus bliver dermed den første Original Equipment Manufacturer (OEM), der tilslutter sig sikkerhedsalliancen.

OnePlus er kendt for at sætte sine brugere i centrum, hvad angår både brugeroplevelser og brugersikkerhed, og det understøtter virksomheden nu med udmeldingen om, at man tilslutter sig App Defense Alliancen som det første OEM-medlem.

“Som et community-drevet brand er brugernes privatliv og informationssikkerhed grundstenen i OnePlus’ produkter. Vores samarbejde med ADA styrker vores forpligtelse over for disse værdier, ligesom det afspejler vores dedikation til at styrke applikationssoftware for at stå imod cybertrusler. Vi er klar til at sætte nye standarder for applikationssikkerhed og beskyttelse af privatlivet sammen med vores nye ADA-kolleger,” siger Kinder Liu, der er præsident & COO hos OnePlus.

OnePlus styrker brugersikkerheden og tilslutter sig App Defense Alliance som den første OEM-partner Ved at tilslutte sig denne alliance understreger OnePlus, at man tager udviklingen af produkter med høj sikkerhed alvorligt. Samtidig tydeliggør OnePlus, at man er villig til at dele sin ekspertise med alliancen og engagere sig i flere projektsamarbejder. Samlet set betyder det, at OnePlus sammen med ADA fremover kan fremme et mere sikkert app-økosystem for brugere over hele verden. I takt med at OnePlus fortsætter med at innovere kan forbrugerne fortsat stole på brandets engagement i høj sikkerhed og privatliv.

 Sikkerhedsfunktioner i OnePlus 12

Det er ikke nyt, at OnePlus arbejder på at skabe en stærkere brugersikkerhed. OnePlus har længe arbejdet med at integrere stærke sikkerhedsfunktioner i sine produkter. OnePlus 12, der er udstyret med OxygenOS 14-styresystemet, har avancerede sikkerhedsfunktioner som Device Security Engine 3.0, et forbedret Security Center, Strong Box-kryptering på chipniveau, Auto Pixelate 2.0 og Photo Management Permission-indstillinger, der alle har til formål at give brugerne en omfattende beskyttelse. Med hensyn til apps har Intelligent Shield-programmet spillet en afgørende rolle i at identificere og neutralisere skadelige applikationer.

 Om OnePlus

OnePlus er en global teknologivirksomhed, der udfordrer måden, vi tænker og bruger teknologi på. Under mantraet “Never Settle” udvikler OnePlus premium-produkter med højtydende hardware og i et moderne nordisk design. OnePlus stræber efter at skabe og styrke relationer til sine brugere og fans i et stærkt fællesskab.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>