På få år har Nicolaj Christensen skabt Danmarks største uvildige rådgivningsvirksomhed inden for økonomi
Hjem FINANSIEL På få år har Nicolaj Christensen skabt Danmarks største uvildige rådgivningsvirksomhed inden for økonomi

På få år har Nicolaj Christensen skabt Danmarks største uvildige rådgivningsvirksomhed inden for økonomi

Af Redaktionen

Det lå ikke ligefrem i kortene, at Nicolaj skulle skabe Danmarks største uvildige rådgivningsvirksomhed, da han droppede sit faste bankrådgiverjob, udbetalte hele sin pensionsopsparing og satsede det hele på virksomheden Pengerådgivning, der i dag har 58 medarbejdere.

Da Nicolaj blev færdig med sin ungdomsuddannelse i Herning, var der en stor tvivl om, hvad der egentlig skulle ske bagefter.

Efter længere tids usikkerhed faldt valget på at tage en elevplads i en større dansk bank i Herning. En oplevelse, som kom til at blive startskuddet bag virksomheden Pengerådgivning.

På få år har Nicolaj Christensen skabt Danmarks største uvildige rådgivningsvirksomhed inden for økonomi

Nicolaj Christensen

– Jeg kom ud fra gymnasiet med et ikke alt for prangende karaktergennemsnit, og valget om at blive finanselev var mere eller mindre en tilfældighed – og de første år var særligt hårde. Jeg gennemførte og blev bankrådgiver, men min indsigt i bankverdenen gjorde, at jeg blev nødt til at springe ud som selvstændig. Jeg kunne bare se, hvordan jeg gennem min egen virksomhed kunne hjælpe forbrugerne endnu bedre, fortæller Nicolaj Christensen.

Uvildighed som kerneværdi

Nicolaj Christensen grundlagde Pengerådgivning med de erfaringer, han havde tilegnet sig som bankrådgiver. Visionen er at gøre boligkøbsprocessen mere gennemsigtig og forståelig for almindelige danskere. Nicolaj så, at mange boligkøb indebærer en bred vifte af komplekse aspekter – og kunne se, at forbrugerne havde et behov for uvildig rådgivning, der gør købsprocessen endnu mere gennemsigtig.

– Boligkøb indeholder så mange forskellige aspekter, at man skal være en specialist for at forstå det hele. Vi ønsker at være den vejledende hånd, der hjælper folk med at navigere gennem disse udfordringer og sikre, at de træffer velinformerede beslutninger, beskriver Nicolaj Christensen.

Store ambitioner for 2024

De seneste to år er Pengerådgivning gået fra 11 til 58 medarbejdere, og det skyldes i høj grad deres succes med at hjælpe deres kunder, hvor de i gennemsnit har givet deres kunder 200.000 kroner i nedslag i forbindelse med deres boligkøb. På grund af succesen ser Pengerådgivning ind i et spændende 2024:

– Jeg er enormt stolt over den rejse, vi har været igennem de seneste to år, hvor vi har formået at hjælpe mange kunder i en kompleks bankverden. Vi elsker at arbejde med uvildig bank- og boligrådgivning til private, som er gået meget godt, hvis jeg skal være lidt ydmyg. Men vi er kun lige begyndt, så vi ser frem til at udvide med flere dygtige medarbejdere i 2024, så vi kan hjælpe alle vores kunder. Når året er omme regner vi med at være 70 medarbejdere hos Pengerådgivning, fortæller en forventningsfuld Nicolaj Christensen.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>