Rockwell Automation er for 14. gang kåret som en af verdens største etiske virksomheder
Hjem NYHEDER Rockwell Automation er for 14. gang kåret som en af verdens største etiske virksomheder

Rockwell Automation er for 14. gang kåret som en af verdens største etiske virksomheder

Af Redaktionen

Rockwell Automation, Inc. (NYSE: ROK), verdens største virksomhed dedikeret til industriel automatisering og digital transformation, er blevet anerkendt som en af verdens mest etiske virksomheder i 2022.

Ethisphere er en global organisation, som definerer og fremmer standarderne for etisk forretningspraksis.

Det er 14. gang, Rockwell Automation er med på denne prestigefyldte liste, som hædrer virksomheder, der demonstrerer exceptionelt lederskab og integritet med fokus på etik, compliance og governance.

“Vi er stolte over endnu engang at blive hædret af Ethisphere, som fremhæver vores engagement inden for etik og integritet,” siger Rockwell Automations OEM Sales Director North Europe Felix Langkjær. “Vi udfører arbejde ud over det sædvanlige for vores industrikunder, og tilgår udfordringer med passion, fordi det for os er essentielt at gøre arbejdet mere produktivt og bæredygtigt.”

Medarbejderengagement i Rockwell Automation drives primært af etik og integritet, sammen med et stærkt engagement og en “speak up”- mentalitet, stærkt supporteret af virksomhedens mangeårige Ombuds-program. Rockwell Automation kræver desuden, at hele bestyrelsen, alle medarbejdere og underleverandører skal gennemføre et Annual Ethics Training program, som bliver opdateret hvert år.

“Virksomhedsledere har i dag deres hidtil største mulighed for at lede positiv forandring gennem etik, ansvarlighed og troværdighed,” siger Ethisphere direktør Timothy Erblich. “Vi bliver til stadighed inspireret af de virksomheder, der er hædret til World´s Most Ethical Companies og deres dedikation til integritet, bæredygtighed, governance og fællesskab.”

Rockwell Automation er for 14. gang kåret som en af verdens største etiske virksomheder

Rockwell Automation er en af 136 hædersmodtagere, som er blevet anerkendt på tværs af 22 lande og 45 brancher. Se den fulde liste over hædersmodtagere i 2022. Baseret på Ethispheres proprietære Ethics Quotient® omfatter vurderingsprocessen for verdens mest etiske virksomheder mere end 200 spørgsmål omkring kultur, miljømæssige og sociale praksisser, etik, compliance, governance, diversitet og initiativer der understøtter en stærk værdikæde.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>