NYT 4K PANASONIC  STUDIEKAMERA  TIL LIVE FILMPRODUKTION MED LAV DYBDESKARPHED
Hjem NYE PRODUKTER NYT 4K PANASONIC STUDIEKAMERA TIL LIVE FILMPRODUKTION MED LAV DYBDESKARPHED

NYT 4K PANASONIC STUDIEKAMERA TIL LIVE FILMPRODUKTION MED LAV DYBDESKARPHED

Af Redaktionen

AK-PLV100GJ-studiekameraet er designet til at hjælpe streaming-produktionsteams med at gøre indholdet mere spændende og engagerende.

Da efterspørgslen efter videoindhold af høj kvalitet til streamingplatforme fortsætter med at vokse, præsenterer Panasonic Connect Europe i dag det nye AK-PLV100GJ 4K-studiekamera, der er designet til at hjælpe produktionsteams med at gøre deres indhold mere spændende og engagerende. Kameraet kommer på markedet i første kvartal af 2023.

Med en Super 35mm 5.7K MOS-sensor og PL-mount, der også er at finde på VariCam-kameraet, tilføjer Panasonic sin banebrydende erfaring med cinematisk live-teknologi til sit studiekamera-lineup – hvilket giver mulighed for at skabe kraftfulde og udtryksfulde optagelser med en lav dybdeskarphed for at komme endnu tættere på instruktørens vision.

Simpel IP-baseret liveproduktion uden CCU

Live-produktionsstudier gør i stigende grad brug af forbundne, IP-baserede arbejdsgange, hvilket kræver SMPTE ST 2110-kompatibilitet . Dette giver mulighed for en mere strømlinet forbindelse til KAIROS IT/IP-platformen (lanceret i maj 2020), som giver professionelle ubegrænsede muligheder for at levere det bedste indhold til flere skærme og streams.

NYT 4K PANASONIC  STUDIEKAMERA  TIL LIVE FILMPRODUKTION MED LAV DYBDESKARPHEDSMPTE ST 2110 input/output vil være muligt direkte fra AK-PLV100GJ’s kamerahovedet uden tilslutning til en CCU[1], hvilket giver mulighed for IP-baseret liveproduktion med kameraet alene, hvilket fjerner behovet for komplicerede systemer. Det er også muligt at levere 12G-SDI-signaler direkte fra kamerahovedet, som giver mulighed for fleksibel systemkonstruktion og mangeartede anvendelser.

Kamerahovedet kan skiftes når som helst

Kamerahovedet er fuldt kompatibelt med tilbehøret til Panasonics’ 2/3-tommer studiekamera-line-up.

Ved blot at udskifte det eksisterende kamerahoved med AK-PLV100GJ kan filmisk video skabes med den eksisterende CCU (AK-UCU600 eller AK-HCU250).

“AK-PLV100GJ giver medie- og underholdningsprofessionelle fleksibilitet og kontrol, der ikke går på kompromis med produktionskvaliteten,” siger Andre Meterian, direktør for professionelle videosystemer for Panasonic Connect Europe. “Det giver en innovativ kombination af funktioner og muligheder fra et studiekamera, samtidig med at det kan integreres problemfrit med AK-UCU600 eller AK-HCU250 for at opnå systemiseret kamerastyring og filmisk kvalitet. Fremover vil vi fortsætte med at forbedre livesending af musik- og sportsbegivenheder med innovative løsninger til on-site produktion, herunder IP-baserede studiekameraer til avanceret produktion og fleksibel systemkonstruktion.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>