Få professionel profilfilm til din virksomhed
Hjem NYE PRODUKTER Få nu professionel profilfilm til din virksomhed

Få nu professionel profilfilm til din virksomhed

Af Redaktionen

Mangler du en video til at vise din virksomhed frem?

Hvis I vægter jeres værdier, unikke kompetencer og dygtige medarbejdere, så kan alt dette formidles i én kort og konkret video, som kan deles med både potentielle, nye og eksisterende kunder.

Uanset hvordan din virksomhed adskiller sig fra resten, så er det muligt at dele fortællingen og skabe forståelse for alt det, som folk skal vide om jer.

Det får du ud af din profilfilm

Øget synlighed er den største fordel ved profilfilm. Med video kan man tillokke kunders øjne mere end en velskrevet tekst nogensinde ville kunne.

Der er også et marketingspsykologisk aspekt i at kombinere sine tekster med video, da det gennemsnitlige mennesker finder denne blanding nemmere at navigere i samt lettere at indtage information fra.

Videoen kan dermed genbruges på alle deres online medier – hjemmesiden, Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram og alle de andre medier, der også understøtter video. Du får altså mulighed for at sprede jeres velformidlede budskab mange gange fra mange steder.

Processen

Når der skal udarbejdes en profilfilm, så foregår det i 3 trin: Før produktionen, under produktionen og post produktionen.

Før produktionener der, hvor de uforpligtende samtaler om idéer, muligheder og formålet med filmen foregår. Når dette er gennemgået, så kommer et redaktionsmøde, hvor detaljerne fastsættes.

Under produktionen er, hvor selve optagelserne finder sted. I modtager vejledning til, hvordan jeres budskab bliver bedst formidlet gennem kameraet.

Post produktionenindebærer redigeringen og efterbehandlingen af billederne. Her tilføjes logo, professionel voice-over og musik. Derefter godkendes filmen og så kan I begynde at bruge den.

Få professionel profilfilm til din virksomhedØnsker du en profilfilm?

Hvis I ønsker at vise jeres virksomhed frem på video, så kan I læse mere om hele forløbet på linket nedenfor.

Så kan I booke et uforpligtende møde også finder vi ud af, hvordan vi kan skabe den bedste løsning til jeres virksomhed sammen.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>