Sony lancerer nye Crystal LED-skærme til virksomhedsmiljøer og detailhandel
Hjem NYE PRODUKTER Sony lancerer nye Crystal LED-skærme til virksomhedsmiljøer og detailhandel

Sony lancerer nye Crystal LED-skærme til virksomhedsmiljøer og detailhandel

Af Redaktionen

De fire nye skærme leverer enestående billedkvalitet og mange installationsmuligheder til virksomhedsmiljøer og detailhandel.

Sony har netop lanceret to nye serier af højkvalitets Crystal LED-skærme, nemlig BH- og CH-serierne.

Den lyse og farverige BH-serie (ZRD-BH12D og ZRD-BH15D) samt CH-serien (ZRD-CH12D og ZRD-CH15D), der leverer filmiske oplevelser, er begge skabt til virksomheder, detailmiljøer og forevisningslokaler. Begge serier bliver tilgængelige med en afstand mellem pixels på P1,2mm og P1,5mm og leverer den fantastiske billedkvalitet og de helt nøjagtige farver, der kendetegner Crystal LED-skærme. Desuden kommer serierne med mange installationsmuligheder og 25 % lavere strømforbrug end ved tidligere modeller.

BH-serien byder på høj lysstyrke og bred farveskala, alt imens CH-serien sørger for uovertrufne sortniveauer. Det giver mulighed for at skræddersy en løsning til de enkelte virksomheders behov, anvendelse og budget.

”Vores Crystal LED-skærme er fortsat i højeste kvalitet, og med lanceringen af vores nye BH- og CH-serier har vi gjort Crystal LED-skærme mere tilgængelige ved at tilbyde omkostningsvenlige muligheder til vores kunder. Det samtidig med, at skærmene kommer med førsteklasses billedkvalitet, stor størrelse, god pålidelighed og flere installationsmuligheder,” fortæller Damien Weissenburger, der er Head of Professional Display & Solutions Europe hos Sony.

Førsteklasses billedkvalitet
Sony lancerer nye Crystal LED-skærme til virksomhedsmiljøer og detailhandelSonys Crystal LED-teknologi er baseret på uovertruffen billedkvalitet. BH-serien har en lysstyrke på 1.700 nits, hvilket er mere end dobbelt så meget som på andre LED-skærme. CH-serien byder på 1.300 nits og et helt fantastisk sortniveau. De to nye serier kommer også med en X1 for Crystal LED-billedprocessor, der forbedrer indholdet for at sikre ensartede, skarpe og præcise billeder samt tydelige overgange uden sløring ved bevægelser. Det er takket være processorens indbyggede funktioner; 22-bit Super Bit Mapping, Reality Creation og MotionFlow.

Serierne er begge modulære løsninger, så kunder selv kan vælge skærmens størrelse og opløsning. Både BH- og CH-serierne har superfine LED’er samt en unik belægning for at opnå en bred betragtningsvinkel helt uden unaturlige farveskift. De nye modeller er desuden både samlede og kalibrerede på forhånd, hvilket giver et sømløst design.

Nemme at installere og vedligeholde
De nye serier er skabt med fokus på fleksibel installation. Derfor er seriernes chassis også ca. 10 % lettere og 10 % tyndere end tidligere, hvilket gør dem endnu nemmere at integrere i miljøerne. Dette fokus gør også, at der er mindre montering af dele på stedet, hvilket reducerer installationstiden med ca. 20 % end ved tidligere modeller. Vedligeholdelse kan desuden udføres fra skærmens front, hvilket giver langt flere brugsscenarier.

De anvender desuden en dedikeret fjernbetjening; ZRCT-300.

Det er muligt at opleve den nye BH-serie på Sonys stand på ISE, hvor Sony er at finde i hal 3, stand 3E400 fra den 31. januar til den 3. februar 2023.

Pris og tilgængelighed

  • Crystal LED BH- og CH-serierne bliver tilgængelige i foråret 2023. Vejledende udsalgspriser bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>