Hjem Efter Arbejde Endnu mere personlighed i din Porsche

Endnu mere personlighed i din Porsche

Af Redaktionen
Endnu mere personlighed i din Porsche

At opfylde kundernes personlige ønsker er en vigtig del af Porsches DNA, og dette har med tiden ført til oprettelsen af Exclusive Manufaktur, Porsche Tequipment og Porsche Classic.

Nu tager mærket fra Stuttgart et nyt skridt med en endnu bredere portefølje af produkter og services fra de tre afdelinger.

Det inkluderer blandt andet flere muligheder for at personliggøre modellerne og forvandle dem til eksklusive unikaer, ligesom det bliver muligt også at customize både nye, brugte og klassiske modeller med en nyt lineup, kaldet Performance Parts. Som en del af mærkets ‘co-creation-strategi’ relancerer Porsche desuden det historiske Sonderwunsch-program fra halvfjerdserne, hvor kunderne, i samarbejde med eksperter og specialister fra Porsche, får mulighed for at skabe deres helt personlige fortolkning af såvel nye, brugte som klassiske modeller.

“Det er vores mål at tilbyde vores kunder endnu mere personlige produkter, hvad end det gælder nye, brugte eller klassiske biler, ligesom vi også vil tilbyde endnu flere muligheder for at individualisere bilerne,” forklarer Christine Jelved, Direktør for Porsche Danmark. “Med de nye tilbud reagerer vi på efterspørgsel efter individualiserede produkter. Det giver for eksempel nye muligheder for at customize din eksisterende Porsche til en realisering af en helt unik sportsvogn gennem det nye udvalg fra Performance Parts.”

Porsche Exclusive Manufaktur: Endnu flere muligheder
Porsche Exclusive Manufaktur udvider nu sortimentet af produkter, som gør det muligt for Porsche-ejere at individualisere deres bil. Eksempler på dette inkluderer forskellige designmuligheder med eksempelvis startnumre til trackday-entusiasten, personlige tryk på bilens gulvtæpper, oplyste dørpaneler med egne motiver, personlige signaturer på elementer i bilens interiør og unikke lakeringer af fælge. Det bliver via en applikation endda også muligt at specificere dine egne designs direkte via Porsche Car Configurator.

Performance Parts: Tidstypisk tilbehør til GT-modeller og klassikere
Under navnet Performance Parts tilbyder Porsche nu også en helt ny linje at komponenter og tilbehør til såvel nye og brugte som klassiske modeller. Denne udvidelse af Porsche Tequipment og Porsche Classic er særligt rettet mod ejere, som også er motorsportsentusiaster og måske endda trackday- eller racerkørere. Porsche Classic vil således tilbyde en række nye produkter med historisk reference, herunder livsstilsprodukter for både yngre og ældre biler. Disse komponenter vil både øge bilernes performance og samtidig gøre dem mere anvendelige i hverdagen. Med de to eksempler, baseret på to førstegenerations Cayenne-modeller, giver Porsche Classic et bud på, hvad der eksempelvis er muligt for offroad-entusiasten.

Sonderwunsch: Mulighed for at skabe unikke, personlige biler
Som en del af mærkets ‘co-creation-strategi’ relancerer Porsche nu en moderne udgave af det legendariske Sonderwunsch-program fra halvfjerdserne og gør det hermed muligt at skabe unikke og personlige fortolkninger af modeller. Dette sker i et tæt samarbejde mellem kunden, som giver sine ønsker om farver og materialer, og Porsche, som på professionel vis realiserer ønskerne. Afhængig af bilens alder, er det enten de tekniske eksperter hos Porsche Exclusive Manufaktur eller specialisterne hos Porsche Classic, som håndterer opgaven.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>