BenQ lancerer verdens første bærbare projektor med 2,1-kanals højttalere og fantastisk basgengivelse
Hjem NYE PRODUKTER BenQ lancerer verdens første bærbare projektor med 2,1-kanals højttalere og fantastisk basgengivelse

BenQ lancerer verdens første bærbare projektor med 2,1-kanals højttalere og fantastisk basgengivelse

Af Redaktionen

GV30 tilbyder også superhurtig trådløs streaming til alle storskærmselskere

BenQ, det globalt førende brand til projektorer, præsenterer nu GV30 – den første smarte bærbare projektor, der også tilbyder 2.1-kanals Bluetooth-lyd.

Projektoren leverer ekstra bas, skarpe detaljer, dybe lydeffekter, ægte farver og levende kontrast, så alle filmelskere kan få en god oplevelse, hvor som helst.

“Vores nye bærbare projektor leverer en fantastisk alt-i-en-filmoplevelse ved at kombinere Android Android TV-streaming og kraftfuld, multi-channel Bluetooth-lyd med høj mobilitet og alsidig forbindelse,” siger Steve Chu, direktør for BenQ Europe.

“GV30 er perfekt til både dem, der ønsker at være hjemme eller udendørs. Det åbner op for en række kreative måder at nyde underholdning og musik i stor skala, uden at gå på kompromis. ”

GV30-projektoren har et 2.1-kanals lydsystem med separate høj og mellemdistance-drev og en dedikeret subwoofer, der giver en biograflignende oplevelse til enhver film og tv-serie. GV30 har en række gode lydtilstande og kan derfor med fordel bruges som en batteridrevet, bærbar Bluetooth-højttaler til alle tænkelige scenarier.

Derudover er GV30 helt trådløs og tilbyder indbygget Android TV til nem adgang til Google Play og live streaming apps, film, programmer, sport og spil – samt sociale medier og trådløs casting fra iOS og Android -enheder og computere.

BenQ lancerer verdens første bærbare projektor med 2,1-kanals højttalere og fantastisk basgengivelseDen nye GV30 har en lysstyrke på 300 ANSI Lumens, tilbyder 720p HD-opløsning og CinematicColorTM, som genererer en imponerende farveskala (Rec. 709). Specialdesignede tilstande som Cinema Mode og Day Time Mode tilbyder levende kontrast og præcise HD-detaljer i forskellige miljøer – selv med meget lys.

GV30 er skræddersyet til biografelskere og giver et bredt (135 °) projektionsvinkelområde og autofokus til alsidig, let placering. Batterilevetiden er generøs og er let nok til at vise en lang film på en opladning, LED-lampen har en levetid på 30.000 timer og universelle tilslutningsmuligheder til smarte enheder, bærbare computere, spillekonsoller, Blu-ray-afspillere og USB-stik.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>