Steffen Brusgaard Byrialsen bliver højre hånd for Systematics Scale-Ups
Hjem FINANSIEL Steffen Brusgaard Byrialsen bliver højre hånd for Systematics Scale-Ups

Steffen Brusgaard Byrialsen bliver højre hånd for Systematics Scale-Ups

Af Redaktionen

Steffen Brusgaard Byrialsen er ansat som Lead Finance Business Partner i den aarhusianske softwarevirksomhed Systematic.

Han får ansvaret for forretningsenheden Digital Transformation samt virksomhedens tre scale-ups, der leverer innovative softwareløsninger til bl.a. det danske politi, danske og nordiske skole- og folkebiblioteker samt aktører i forsyningssektoren.

Steffen Brusgaard Byrialsen kommer fra en stilling som Lead Finance Business Partner i TDC Net, hvor han varetog forretningsområdet Delivery and Field Service. Det var hans ekspertise indenfor finansiel support af ledelsen i en forretningsenhed, der sikrede ham jobbet, fortæller Systematics Vice President for Finance, Thomas Møgelmose:

“Steffen er valgt til rollen i kraft af hans omfattende erfaring med at sætte finansielle kompetencer i en forretningskontekst for at støtte forretningen i at nå deres strategiske mål,” siger han.

Steffen Brusgaard Byrialsen bliver højre hånd for Systematics Scale-UpsSteffen Byrialsen er netop optaget af at gøre en forskel for forretningen.

”Systematic er en spændende virksomhed, som leverer software til mange vigtige sektorer i samfundet, og på den baggrund glæder jeg mig til at bistå ledelsen med at træffe gode beslutninger, som sikrer, at forretningen hele tiden udvikler sig positivt,” siger han.

Steffen Brusgaard Byrialsen tiltræder stillingen d. 1. december 2022.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>