Den nye SEAT Leon vinder Det Gyldne Rat 2020
Hjem NYHEDER Den nye SEAT Leon vinder Det Gyldne Rat 2020

Den nye SEAT Leon vinder Det Gyldne Rat 2020

Af Redaktionen

Den nye SEAT Leon vinder prisen ”Das Goldene Lenkrad” (Det Gyldne Rat 2020) i kategorien ”Bedste bil” i sin prisklasse.

Den nye SEAT Leon vinder Det Gyldne Rat 2020

Ny SEAT Leon FR e-HYBRID

Den anerkendte bilpris uddeles hvert år af det tyske bilmagasin AUTO BILD samt avisen BILD am Soontag.

”Vi er stolte af, at vores nye SEAT Leon modtog ”Det Gyldne Rat 2020” og var i stand til at hævde sig blandt de berømte AUTO BILD-eksperter. Denne pris er den bedste anerkendelse for det hold, der var involveret i lanceringen af den bedste Leon nogensinde. En bil designet, udviklet og produceret i Barcelona. Hos SEAT og CUPRA er vi i øjeblikket midt i den største produktlancering i vores historie med modeller som SEAT og CUPRA Leon, CUPRA Formentor og den fremtidige CUPRA el-Born.”

Denne pris giver os fornyet styrke til at se trygt ind i fremtiden.

” Den helt nye SEAT Leon er brandets første plug-in hybrid model. Bilen leveres med innovative teknologier, og udgør brandets første, fuldt tilsluttede og sikreste køretøj, der har de nyeste køreassistentsystemer. Med sin kombination af imponerende design, inspireret af lyset i Barcelona og teknologiske fremskridt, opfylder SEAT Leon alle vores kunders behov og bringer til sidst et frisk pust til bilsektoren” sagde Wayne Griffiths, præsident for SEAT og CUPRA.

Allerede testvinder og nomineret til Årets Bil i Danmark 2021

Den nye SEAT Leon har ikke kun taget tyskerne med storm. Den fjerde generation af Leon blev lanceret i sommer, og siden da har bilen slået benene væk under de danske biljournalister, som har givet bilen 5 stjerner i diverse biltest. De danske forbrugere er lige så imponerede af den anmelderroste Leon, og viser deres store interesse for bilen – både på de sociale medier og i forhandlernes showrooms, hvor salget af den nye SEAT Leon er stærkt stigende.

Ligeledes er SEAT Leon Plug-in e-HYBRID netop blevet finalist i kampen om den prestigefyldte titel som Årets Bil i Danmark 2021, der bliver kåret i slutningen af november. Ved udvælgelsen af de 7 finalister var jurymedlemmernes kommentar til SEAT Leon de samme som den tyske jury: Værdi for pengene, innovativ teknologi og et lækkert, sporty design.

I Danmark består juryen af 22 motorjournalister fra forskellige danske medier, Youtube-kanaler og blogs, som har skærpet kandidatfeltet ned fra 26 til 7 finalister. Udover SEAT Leon e-hybrid, består det skarpe finalefelt til Årets Bil i Danmark 2021 af: Toyota Yaris, BMW 4-serie, Honda e, Renault Captur, Peugeot 2008 og VW ID.3. De 22 motorjournalister har omkring en måned til at vurdere, hvem af de syv finalister, der skal løbe med sejren som Årets Bil i Danmark 2021. Vinderen offentliggøres d. 24. november.

SEAT Leon varmt modtaget

Lige siden fjerde generation af SEAT Leon blev lanceret i sommer, har bilen imponeret danskere og motorjournalister på fuldt drøn. Med endnu en pris i rækken forstærkes den positive udvikling af den nye SEAT Leon og forventningen om, at flere og flere danskere får øjnene op for det spanske bilmærke, der leverer sporty biler af høj kvalitet til fornuftige priser.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>