Dansk pris på Audi A3 som plugin-hybrid
Hjem NYHEDER Dansk pris på Audi A3 som plugin-hybrid

Dansk pris på Audi A3 som plugin-hybrid

Af Redaktionen

Audi Danmark kan nu præsentere en yderst attraktiv pris på A3 Sportback 40 TFSI e, der starter ved en listepris på 349.990 kr for en A3 Sportback Prestige 40 TFSI e.

Dansk pris på Audi A3 som plugin-hybridDen nye Audi A3 plug-in-hybrid lander hos de danske forhandlere i starten af november 2020.

Audi A3 Sportback 40 TFSI e har en elektrisk rækkevidde på op til 66 km (WLTP) og en systemydelse på 204 hk. Den kompakte plugin-hybrid kører lokalt uden emissioner, byder på sportslige præstationer samtidig med høj effektivitet og har alle styrkerne fra den nye A3-modelrække.

Standardudstyret er det samme som hos A3 Sportback med benzin- eller dieselmotor, og A3 Sportback 40 TFSI e findes i udstyrsvarianterne Prestige og S line. Derudover er opladningssystemet ”kompakt”, der kan bruges ved stikdåser, standard på bilen, samt et Mode-3-kabel, som kan bruges ved offentlige ladestandere. ”kompakt” er et såkaldt Mode-2-opladningssystem, der består af en betjeningsenhed inklusive et tilslutningskabel til bilen og to forskellige nettilslutningskabler (med husholdnings- og industristik).

Når man køber en Audi A3 Sportback 40 TFSI e i Danmark, er installation af en Clever ladeboks på hjemmeadressen inkluderet i prisen ved samtidig oprettelse af Clever Unlimited abonnement, hvilket giver ubegrænset opladning på sin ladeboks og på Clevers netværk til en fast pris på 369 kr. om måneden.

Forbrugsangivelser
Forbrugsangivelse iht. normen for plug-in-hybridbiler (WLTP). Angivelser vedr. brændstofforbrug og CO₂-emission er afhængigt af den valgte dæk-/fælgstørrelse samt tilvalgt ekstraudstyr.

Audi A3 Sportback 40 TFSI e:
Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/l: op til 100
CO2-emission ved blandet kørsel i g/km: ned til 24
Strømforbrug ved blandet kørsel i kWh/100 km: ned til 14,2
Elektrisk rækkevidde: op til 66 km

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>