Redmi lancerer nyt ur og to hovedtelefoner til Redmi Note 13-serien
Hjem NYE PRODUKTER Redmi lancerer nyt ur og to hovedtelefoner til Redmi Note 13-serien

Redmi lancerer nyt ur og to hovedtelefoner til Redmi Note 13-serien

Af Redaktionen

Xioami introducerede for nylig den nye Redmi Note 13-serie ved et event i Bangkok i Thailand.

Fire nye mobilmodeller bliver lanceret på det nordiske marked for yderligere at styrke den allerede populære Xiaomi Redmi Note-serie.

Ud over lanceringsarrangementet for Xiaomi Redmi Note 13-serien introducerede Xiaomi også tre spændende nye tilføjelser til udvalget af tilbehør og accessoires: Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro og Redmi Buds 5. Læs mere om dem nedenfor.

Redmi Watch 4

Redmi Watch 4 har en kvadratisk skærm på hele 1,97″, som er den største skærm nogensinde på et Redmi Watch. Til den stilbevidste er urkassen skabt i robust og diskret aluminium, og det er det første smartwatch fra Redmi med en roterbar krone, der gør navigationen nemmere end nogensinde.

I Redmi Watch 4 sidder en PPG-sensor med fire kanaler, som øger nøjagtigheden i målingen af både puls og ilt i blodet. Uret leveres også med mere end 150 forskellige forudinstallerede sportsindstillinger og kan også automatisk genkende og starte seks forskellige aktiviteter. Og med forbedrede Bluetooth-funktioner kan brugerne besvare telefonopkald blot ved at løfte håndleddet og banke let på skærmen.

Redmi Watch 4 lanceres i Danmark i farverne Obsidian Black og Silver Gray med en vejledende udsalgspris på 749 dkr. inkl. moms hos udvalgte forhandlere.

Redmi Buds 5 Pro

Redmi lancerer nyt ur og to hovedtelefoner til Redmi Note 13-serienDe nye Redmi Buds 5 Pro tager fængslende lyd til et nyt niveau. Med den førende LDAC-Bluetooth-teknologi reduceres også følsomheden over for interferens, så brugeren kan lytte til sin yndlingsmusik uden afbrydelser. For at reducere yderligere forstyrrelser er Redmi Buds 5 Pro også busreducerende op til 52 dB, og med tre ANC-indstillinger, en adaptiv AI-indstilling og tre forskellige transparency-indstillinger kan brugerne tilpasse deres musikoplevelse til forskellige lejligheder og omgivelser.

Redmi Buds 5 Pro har også en batteritid på op til ti timer i høretelefonerne, og op til hele 38 timer ved opladning i det ergonomiske etui.

Remi Buds 5 Pro lanceres i Danmark i farverne Aurora Purple, Moonlight White og Midnight Black til en vejledende udsalgspris på 499 dkr. inkl. moms hos udvalgte forhandlere.

Redmi Buds 5

Redmi Buds 5 er designet til at give exceptionel lyd i en lavere prisklasse. Med støjreduktion på op til 46 dB, tre forskellige ANC-indstillinger og tre forskellige transparency-indstillinger lader Redmi Buds 5 brugerne høre mere af det, de vil, og mindre af det, der forstyrrer. Høretelefonerne har en batteritid på op til ti timers uafbrudt lytning og op til 40 timer sammen med opladningsetuiet.

Både Redmi Buds 5 Pro og Redmi Buds 5 understøtter appen Xiaomi Earbuds, som fås til de fleste smartphonebrands. Med appen kan brugerne tilpasse deres musikoplevelse med endnu mere variation og finde den absolut bedste lyd.

Remi Buds 5 lanceres i Danmark i farverne Sky Blue, hvid og sort med en vejledende udsalgspris på 299 dkr. inklusive moms hos udvalgte forhandlere.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>