TCL lancerernu nu sin innovative teknologi på CES 2023
Hjem NYE PRODUKTER TCL lancerernu nu sin innovative teknologi på CES 2023

TCL lancerernu nu sin innovative teknologi på CES 2023

Af Redaktionen

TCL Electronics, et af verdens hurtigst voksende forbrugerelektronikmærker, afholdt sin CES 2023-pressekonference i dag forud for den årlige teknologimesse.

Virksomheden præsenterede brandets seneste nye initiativer og innovative teknologier i sine kategorier for TV, smart home-produkter og mobiltelefoner.

Teknologi for et større og smartere økosystem
Under pressekonferencen præsenterede TCL sin seneste generation af Mini LED og QLED TV-modeller, der giver seeren en absolut fordybende hjemmebiografoplevelse. TCLs har forbedret og givet sine QLED-modeller et nyt design og de vil blive lanceret internationalt i nye store skærmstørrelser helt op til 98 tommer, med en gennemført og banebrydende gaming præstation kombineret med helt nye soundbars.

Ud over den ultimative hjemmebiografoplevelse skaber TCL også et fuldstændigt økosystem af forbundne smarte hjemmeprodukter og fortsætter med at gøre 5G-teknologi samt AR-løsninger og intuitive fuldskærmsoplevelser tilgængelige for at gøre forbrugernes liv mere behageligt – og smartere.

Teknologi for en mere positiv fremtid
Hvert år ændres menneskers dagligdag af nye teknologier, som et resultat af økonomisk fremgang eller en følge af tider med vanskelige omstændigheder eller udfordringer. Og markedets forventninger til teknologivirksomhederne om at implementere disse teknologier på en ansvarlig måde bliver stadig større.

TCL lancerernu nu sin innovative teknologi på CES 2023– Som et ansvarligt brand fortsætter TCL med at yde meningsfulde bidrag til samfundet som helhed og til det stadigt skiftende miljø, siger Juan Du, formand for TCL Electronics. TCL anvender nye teknologier for at kunne fremstille sine varer med respekt for miljøet, og med vores globale TCL Green-kampagne stræber vi efter at inspirere flere mennesker til at beskytte miljøet og skabe et bæredygtigt hjem sammen med os. Vi støtter også ligestilling og uddannelse til de yngre generationer med TCL for Her og flere andre verdensomspændende kampagner.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>