NETGEAR UDVIDER ORBI-FAMILIEN MED INDUSTRIENS FØRSTE 5G TRI-BAND WIFI 6 MESH-SYSTEM
Hjem Nye Produkter Netgear udvider den prisvindende orbi-familien med industriens første 5G tri-band wifi 6 mesh-system

Netgear udvider den prisvindende orbi-familien med industriens første 5G tri-band wifi 6 mesh-system

Af Redaktionen

NETGEAR, der er anerkendt for sine prisvindende netværksprodukter, afslører i dag det første 5G Tri-band WiFi 6 Mesh-system til hjemme- og kontorbrug.

NETGEAR Orbi 5G WiFi 6 Mesh System (NBK752) er den seneste tilføjelse til den prisvindende Orbi-familie, der muliggør højhastigheds 5G-internet med særligt fokus på dem, der mangler adgang til traditionelle, kablede bredbåndstjenester.

I takt med at operatørernes 5G-dækning i Danmark fortsætter med at forbedres, øges potentialet for denne teknologi som en alternativ bredbåndskilde. NETGEARs nye 5G triband-system er en fremragende løsning, der leverer lynhurtige hastigheder, uovertruffen ydeevne og lav latenstid. Denne fleksibilitet er ideel til hytter, midlertidige arbejdspladser og ethvert andet sted, hvor kablet internet ikke er påkrævet året rundt.

Orbi NBK752 mesh-systemet garanterer tilstrækkelig WiFi-dækning i alle hjem (op til 350 m2). Tri-band WiFi sikrer en dedikeret WiFi-forbindelse mellem routeren og systemets satellitter, så du får meget høje hastigheder uanset antallet af enheder, der er tilsluttet på samme tid. Og efterhånden som 5G-dækningen bliver mere udbredt, bliver det nemmere at oprette forbindelse overalt

Nøglefunktioner:

5G-hastighed i dit hjem: 5G tilbyder op til 10 gange højere hastighed og kapacitet sammenlignet med 4G, så du får højere hastighed selv i befolkede områder, hvor mange mennesker deler forbindelsen.

Moderne WiFi: Med WiFi 6 kan flere enheder tilsluttes på samme tid uden at påvirke hastigheden eller adgangen, så hele familien kan surfe, streame og downloade på samme tid.

NETGEAR UDVIDER ORBI-FAMILIEN MED INDUSTRIENS FØRSTE 5G TRI-BAND WIFI 6 MESH-SYSTEM

Tri-band-teknologi: Tri-band WiFi, med en dedikeret WiFi-forbindelse mellem router og satellit, giver maksimal hastighed og ydeevne til enheder i hele dit hjem.

Trådløst netværksdækning: 5G er helt trådløst, hvilket gør det til den perfekte højhastighedsløsning i områder, der har adgang til stærk mobildækning, men som mangler traditionel kabel-, fiber- eller DSL-forbindelse.

Mobilnetværksfleksibilitet: Hvor 5G-dækning mangler, bruger routeren i stedet 4G-netværket.

Hele hjemmets dækning: Mesh-systemet inkluderer en router samt en satellitenhed, der sikrer, at hele dit hjem (op til 350 m2) får pålidelig WiFi-dækning. Yderligere satellitter kan tilføjes for at øge dækningen i større huse.

Nem installation og administration: Med Orbi-appen er det nemt at installere routeren, administrere netværket hvor som helst, sætte internettet på pause på enhver enhed, spore dit internetdataforbrug og meget mere.

Markedsførende sikkerhed:

Orbi 5G WiFi 6 Mesh System (NBK752) inkluderer en gratis 30-dages prøveversion af den nyligt forbedrede NETGEAR Armor-tjeneste, som beskytter dit tilsluttede hjem mod onlinetrusler. I modsætning til traditionelle antivirusprodukter er NETGEAR Armor indbygget i routeren som en beskyttende boble omkring alle enheder på netværket, inklusive smart-tv’er, sikkerhedskameraer, spillekonsoller, smart-højttalere, power-afspillere, tablets, pc’er og smartphones. Samtidig er behovet for flere sikkerhedsabonnementer og separat software elimineret.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>