Næste kapitel inden for mobil innovation
Hjem NYE PRODUKTER Næste kapitel inden for mobil innovation

Næste kapitel inden for mobil innovation

Af Redaktionen

Samsung præsenterer i dag Galaxy Z Fold3 5G og Galaxy Z Flip3 5G; endnu et skridt inden for Samsungs udvikling af foldbare telefoner.

Galaxy Z Fold3 5G og Galaxy Z Flip3 5G er tredje generations telefoner med foldbare skærme. Med efterspurgte forbedringer og opdateringer er vores foldbare skærme mere optimerede end nogensinde. I forhold til alt fra fra design til underholdning tilbyder Z Fold3 og Z Flip3 en ny måde at arbejde, se indhold og spille spil på.

Galaxy Z Fold3 er en kraftfuld enhed til dem, der ønsker at kombinere produktivitet og underholdning. Med høj ydeevne og en 7,6” Infinity Flex-skærm er multitasking nemt. Derudover er Galaxy Z Fold3 den første telefon med en foldbar skærm, der understøtter S Pen[1].

Galaxy Z Flip3 kombinerer stil med funktion i et elegant design. Den kompakte enhed passer let i lommen og har forbedrede kamerafunktioner. Frontskærmen er blevet større, hvilket gør det lettere at bruge telefonen på farten uden at folde den ud.

– Vi er ekstremt stolte over at kunne præsentere vores tredje generation af foldbare telefoner, og med disse telefoner viser Samsung virkelig, at vi er helt i front, når det kommer til teknisk- og designmæssig innovation. Med Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 har Samsung igen omdefineret mulighederne for foldbare skærme. Telefonerne giver brugeren den fleksibilitet og funktionalitet, der kræves i en hurtig foranderlig verden. Det unikke design og formfaktoren betyder også, at vores brugere kan udtrykke sig og skille sig ud fra mængden med deres telefon, siger Claus Holm, Im Director & Country Manager i Danmark.

– Som pionerer og brancheledende inden for kategorien foldbare telefoner er vi stolte over at kunne bygge videre på vores innovative rejse med Z Fold3 og Z Flip3. Enhederne giver brugerne mulighed for at drage fordel af en teknologi, der giver nye muligheder for at optimere og nyde ethvert øjeblik.

Avanceret teknologi, der er bygget til at holde

Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 byder på mange længe ventede nyheder. Brugerne skal ikke længere bekymre sig om regnvejr, da telefonerne er de første med en foldbar skærm, der er udstyret med IPX8-vandtæthed[2]. Telefonerne er også bygget med det nye Armor Aluminium, det stærkeste aluminium, der nogensinde har været brugt i en smartphone. Sammen med Corning® Gorilla® Glass Victus beskytter det telefonerne mod ridser og fald. Derudover har både Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3 en ny beskyttelsesfilm lavet af stretchy PET[3] samt optimerede skærmlag, der resulterer i en 80 % mere holdbar skærm i forhold til tidligere enheder.

Galaxy Z Fold3 5G: Den ultimative enhed til produktivitet og underholdning

Galaxy Z Fold3 har en 7,6” Infinity Flex skærm, der gør streaming til en ekstraordinær oplevelse. Ved at anvende færre pixels over kamerahullet på den inderste skærm får du et fuldskærmsareal uden et forstyrrende kamerahul. Takket være den nye Eco-skærmteknologi er skærmen 29 % lysere[4], men bruger mindre energi[5] end den foregående generation. Og med en opdateringshastighed på 120Hz får du hurtigere respons, når du bruger skærmen. Galaxy Z Fold3 er den første telefon med en foldbar skærm, der understøtter S Pen med fuldt optimerede funktioner[6]. S Pen fås til Galaxy Z Fold3 i to versioner: S Pen Fold Edition og S Pen Pro.

Galaxy Z Fold3 har et mere elegant, tyndere og lettere design sammenlignet med Galaxy Z Fold2. Galaxy Z Fold3 fås i farverne: Phantom Black, Phantom Green og Phantom Silver.

Galaxy Z Flip3 5G: En perfekt balance mellem stil, funktion og uforstyrret underholdning

Galaxy Z Flip3 gør det let for brugeren at udtrykke sig. Telefonen kommer i de fire farver: Neutral Cream, Trendy Green, Trendy Lavender og Phantom Black. Derudover er der flere stilfulde covers, der gør det lettere både at beskytte telefonen og folde skærmen ud. Eksklusivt via Samsung.com vil flere farver være tilgængelige såsom grå, pink og hvid[7].

Den ydre skærm på Galaxy Z Flip3 har et nyt design og er fire gange så stor som tidligere, hvilket gør skærmen nemmere at bruge og flere funktioner tilgængelige, selv når telefonen er foldet.

Galaxy Z Flip3 tilbyder nogle af Samsungs nyeste kamerafunktioner. Brugeren kan tage håndfri selfies med Flex-tilstand eller bruge Quick Shot, som hurtigt tager et foto eller en video uden, at skærmen skal foldes ud. Den nye skærm med 120Hz opdateringshastighed gør det let at scrolle og dele fotos og videoer. Den store ydre skærm gør det også lettere at se eksempler på motivet, når du tager billeder og selfies.

Nye muligheder med funktioner skabt til den foldbare skærm

Via Galaxy Z får brugerne adgang til flere apps, der drager fuld fordel af den foldbare skærm. Samsung arbejder tæt sammen med førende aktører såsom Google og Microsoft for at udvikle dette yderligere. For eksempel er Microsoft Teams nu fuldt optimeret til videoopkald: Når brugeren folder skærmen ud, er det muligt at se en præsentation i fuld skærm og opkaldsdeltagerne herunder. Microsoft Outlook-dobbeltpaneltilstand er tilpasset, så brugeren kan læse en e-mail i fuld skærm, mens man får vist en forhåndsvisning på den anden side ligesom på en computer. Samsungs nye Labs-funktion[8] gør det muligt at optimere yderligere apps til den foldbare skærm, når det er nødvendigt.

Galaxy Buds2[9]: Buds med førsteklasses lyd og behagelig pasform

Buds2 er designet med en behagelig pasform og høj lydkvalitet, så du kan bruge høretelefonerne hele dagen. Støjreduktionsfunktionen reducerer baggrundsstøj med op til 98 %[10], og i samtaler bliver brugerens stemme klarere takket være et nyt system, der filtrerer en række distraherende baggrundslyde fra.

Galaxy Buds2 er Samsungs mindste og letteste høretelefoner, hvis buede form er designet til at optimere lydkvaliteten. Galaxy Buds2 fås i farverne Graphite, White, Olive og Lavender.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>