Infinidat lancerer Storage-as-a-Service (STaaS) som forenkler og effektiviserer AIOps i store IT-miljøer
Hjem AI Infinidat lancerer Storage-as-a-Service (STaaS) som forenkler og effektiviserer AIOps i store IT-miljøer

Infinidat lancerer Storage-as-a-Service (STaaS) som forenkler og effektiviserer AIOps i store IT-miljøer

Af Redaktionen

Infinidat, en førende udbyder af storageløsninger, udvikler sin storage-as-a-service (STaaS)-strategi for kunstig intelligensbaseret AIOps-teknologi med fleksible modeller i petabyte-skala.

Infinidats Neural Cache deep learning-teknologi, AIOps-tilbud, strategiske partnerskaber og forbrugsbaserede modeller har hjulpet erhvervskunder med at forenkle og strømline deres it-miljøer betydeligt.

Bredden i Infinidats AIOps-tjenester adskiller os på markedet for storage i store miljøer. Det giver bedre betingelser for centraliseret datakoordinering og giver bedre omkostningskontrol med skalerbare storage-as-a-service-løsninger i petabyte-skala, siger Phil Bullinger, administrerende direktør for Infinidat, og fortsætter:

– Vi skaber betingelserne for radikalt at forenkle it-operationer i store it-miljøer. Samtidig hjælper vi vores kunder med at opfylde deres serviceaftaler ved at levere 100 procent garanteret tilgængelighed og forretningskritisk ydeevne. Infinidat kan levere den kapacitet, som virksomhederne har brug for til deres AIOps, fuldt ud.

Infinidat lancerer Storage-as-a-Service (STaaS) som forenkler og effektiviserer AIOps i store IT-miljøer

Phil Bullinger, CEO hos Infinidat

Infinidats teknologiplatform leverer datalagringsløsninger med 100 procents tilgængelighed, høj ydeevne ved petabytes, til den lavest mulige TCO (total cost of ownership). Afgørende for at levere disse fordele til kunderne er Infinidats multidimensionelle AIOps-strategi, herunder Infinidats brede økosystem med AI-løsninger.

Infinidat udvikler sin etablerede og softwarebaserede lagerarkitektur, der også inkluderer AIOps-løsninger til datatjenester i en central infrastruktur. Infinidat hjælper erhvervskunder med at bruge AIOps ved at levere plads til kapacitetsstyring, omkostningsoptimering, styring af arbejdsbelastning og prædiktive AI-drevne analyseværktøjer.

Infinidat har også udvidet sit økosystem til integration med tredjepartsleverandører af cloud- og hybrid cloud-løsninger, hvilket gør det muligt for kunderne at udnytte cloudautomatisering, orkestrering samt AIOps-platforme.

Økosystemet, der allerede integreres med økosystemer fra VMware, OpenStack og Kubernetes, inkluderer strategiske alliancer med Virtana og andre større aktører, der giver mere end ti AIOps-platforme mulighed for at koordinere med InfiniBox. Dette udvider de muligheder, som kunderne har for at udnytte kraften i AIOps i deres it-miljøer, der kan omfatte en bred vifte af leverandører.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>