TCL styrker sit innovative lederskab med de nyeste produkter inden for TV, lyd, mobil og MDA under CES 2021

TCL Electronics fortsætter med at skabe noget nyt og tilbyder forbrugerne verdensomspændende elektronikprodukter med sammenkoblede og smarte funktioner gennem sin videreudviklede AI x IoT strategi.

TCL styrker sit innovative lederskab med de nyeste produkter inden for TV, lyd, mobil og MDA under CES 2021 1TCL Electronics bekræfter sin vision om at demokratisere teknologi – at gøre smarte og innovative produkter tilgængelige for alle og gøre forbrugernes hverdag enklere og mere intelligent. I dag på CES 2021 afslørede TCL sine nyeste Mini-LED, QLED og 4K HDR TV-modeller, lyd og smarte hjemmeprodukter, MDA (Major Domestic Appliances), under sin fremadrettede AI x IoT-strategi.

Premium Mini-LED, QLED og 4K og 8K HDR TV modeller
I 2021 introducerer TCL adskillige nye TV modeller, der består af Mini-LED, QLED og 4K og 8K HDR serier, der ud over kraftig billedydelse leverer et omfattende udvalg af livsstilsfunktioner til nye generationer.

På det europæiske marked lancerede TCL sit første 4K Mini-LED TV så tidligt som i slutningen af 2019. Nu i slutningen af første kvartal 2021 vil den nye generation Mini-LED fra TCL være tilgængelig, et TV, der virkelig vil tilbyde en førsteklasses oplevelse for både TV-seeren og gameren. Denne nye model er en vigtig tilføjelse til TCLs stærke engagement i Mini-LED skærmteknologi. Alle Mini-LED TV fra TCL bruger QLED-teknologi til den bedst mulige farvegengivelse.

I 4K QLED TV kategorien vil der være nye modeller, der tager QLED til det næste niveau, hvilket vil betyde meget for dem, der ser interaktiv hjemmeunderholdning af høj kvalitet som en del af en forbundet og smart livsstil.

TCL præsenterer også et nyt 4K HDR TV med Dolby Vision og Dolby Atmos, der lanceres i løbet af første halvdel af året. Et TV, der giver en fantastisk hjemmebiografoplevelse i høj kvalitet med et stort væld af detaljer, især i dynamiske bevægelser og også med en fordybende lyd.

Flere oplysninger kommer engang i første halvdel af 2021, når disse produkter officielt lanceres i Europa.

Højtydende lyd
TCL præsenterede i dag også sin nye TS8132 soundbar, som kan tilfredsstille alle lydnørderes krav om virkelig god TV-lyd og forfiner hjemmebiografoplevelsen. TS8132 er en Dolby Atmos-soundbar, der bruger en 3.1.2 kanalkonfiguration med en maksimal lydeffekt på 350W og imponerende effekter gennem de to lodrette kanaler og en kraftig trådløs subwoofer. TS8132 har en indbygget Chromecast med support til Apple AirPlay og fungerer også med populære stemmeassistenter inklusive Google Assistant og Amazon Alexa.

2021 bliver året for TCLs lancering af hvidevarer på det nordiske marked
I 2021 vil TCL introducere hvidevarer (MDA, Major Domestic Appliance) til sine nordiske forbrugere og derefter hovedsageligt med fokus på vaskemaskiner og køleskabe, men også luftrensere og robotstøvsugere.

TCLs nyeste vaskemaskine TCL CX10 integrerer dit smarte hjem via TCL Home appen. Med wifi kontrol kan vaskecyklusser tilpasses, inklusive vaskevolumen og tid. Brugeren finder en række programmer, der dækker alle typer vasketøj. TCL CX10 letter også sorteringen af vasketøjet, da det både for- og topfodres på samme tid. Dette gør det f.eks. muligt at vaske babytøj i den øverste enhed og større tøj i den nederste enhed for en renere og mere hygiejnisk vask. Begge enheder kan udstyres med en magnetisk direkte drevmotor, og de kan betjenes separat eller samtidigt. WiFi forbindelsen betyder også, at TCL CX10 kan håndteres eksternt via TCL Home-appen – til ekstrem praktisk 24-timers kontrol.

TCLs nyeste C470 køleskab er designet til alle, der ønsker lidt mere sjov i køkkenet. Den har en 21,5-tommer smart LED skærm, der er designet til at opleve mere end bare opbevaring af mad. Køleskabet er forudindlæst med blandt andet medieressourcer, opskriftsanbefalinger, en tavle til at tegne hans to-do-liste for ugen og meget mere.

C470 har også smarte funktioner, såsom Power Cool, som afkøler drikkevarer på bare fem minutter og Power Freeze, der fryser kød på bare 10 minutter. For at holde maden friskere endnu er køleskabets dørpakning forsynet med et støvtæt beskyttende lag, der indeholder et antibakterielt middel.

Luftrenser til et mere vidunderligt indeklima
TCL præsenterer også i 2021 sin nye luftrenser TCL Breeva A3 med “Breeva Shield”, et skjold bestående af UV-C lys og ionisatorer til håndtering af bakterier og luftbårne mikrober. Derudover har den et tretrins filtreringssystem til håndtering af støv, pollen, røg og lugt fra f.eks. kæledyr.

Det er designet til at rense luft i rum op til 32 kvadratmeter og kan rense op til 270 kubikmeter luft i timen. Derudover har den indbyggede sensorer til måling af luftkvalitet. Brugere kan nemt bruge luftrenseren døgnet rundt, da man om natten kan vælge Ultra Quiet sleep tilstand og vise off funktionen for at kunne sove godt.

Robotstøvsuger til effektiv rengøring
TCL introducerer også robotstøvsugeren TCL Robot Vacuum Cleaner, en superslank 70 mm lang robotstøvsuger, der kan arbejde under de fleste møbler. Den kan håndtere rumtærskler over 20 mm og sidder ikke fast på et tykt tæppe eller mindre trin. TCL Robot Støvsuger har også et sofistikeret sensorsystem, der giver et smart og rent hjem.

Mere information om TCLs MDA produkter, der lanceres på det nordiske marked, meddeles senere på foråret.

Helt nye mobile enheder
Under dagens pressekonference på CES 2021 annoncerede TCL Communication flere nye TCL mobilprodukter. Dette inkluderer TCLs første kommercielt tilgængelige bærbare; TCL Displaybriller, smartphoneserien TCL 20, TCLs første tablet med innovativ NXTPAPER teknologi TCL TAB 10s, trådløse premium hovedtelefoner TCL MOVEAUDIO S600 – og aktivitetssporing for kæledyr TCL MOVETRACK Pet Tracker.

Som et resultat af TCLs vertikalt integrerede økosystem introducerede TCL også sit kommende multiskærmsamarbejde med udvalgte smartphones, tablets, tv’er og computere. Flere oplysninger om aktuelle mobile produkter til det nordiske marked vil blive annonceret senere på foråret.