Vertiv investerer i produktionsanlæg i Nordirland for at understøtte den voksende efterspørgsel drevet af kunstig intelligens og digitaliseringstendenser
Hjem Vertiv Vertiv investerer i produktionsanlæg i Nordirland for at understøtte den voksende efterspørgsel drevet af kunstig intelligens og digitaliseringstendenser

Vertiv investerer i produktionsanlæg i Nordirland for at understøtte den voksende efterspørgsel drevet af kunstig intelligens og digitaliseringstendenser

Af Redaktionen

Vertiv (NYSE: VRT), en global udbyder af kritisk digital infrastruktur og kontinuitetsløsninger, annoncerede i dag, at de foretager en betydelig investering i produktionsfaciliteter i Campsie, Derry/Londonderry der skaber 200 jobs og bidrager til den nordirske økonomi.

Støttet af Invest Northern Ireland, vil Vertivs investering yderligere styrke Nordirlands højtudviklede og avancerede produktions- og ingeniørsektor.

Karsten Winther, øverste chef for Europa, Mellemøsten og Afrika hos Vertiv, udtaler om investeringen: “Vi er glade for at foretage denne investering, som vil støtte vores vækst i EMEA samt globale forretningsområder og hjælpe os med at imødekomme en stærk markedsefterspørgsel efter vores infrastrukturløsninger, primært drevet af digitalisering og AI-adoption. Vertivs fokus er på at løse de vigtigste udfordringer, som nutidens datacentre, kommunikationsnetværk samt kommercielle og industrielle faciliteter står over for med en portefølje af strøm-, kølings- og IT-infrastrukturløsninger. Denne nye investering vil understøtte vores mål.”

Philip O’Doherty, administrerende direktør for E+I-forretningen hos Vertiv, tilføjer: “Derry var ikke det eneste sted, vi overvejede for denne facilitet, men det kom i stand, da vi indså kvaliteten af den lokale arbejdsstyrke, omkostningerne-, det konkurrencedygtigt erhvervsmiljø og den lethed, hvormed vi kan etablere forbindelser og arbejde med gymnasier og universiteter for at understøtte vores forsknings- og udviklingsplaner. Støtten fra Invest NI var også afgørende for vores beslutning om at vælge Nordirland.”

Department for the Economy’s Assured Skills Academies vil hjælpe med at besætte 72 af de nye jobs ved at tilbyde træning på tværs af kompetenceområder inden for elektrisk og mekanisk installation.

Mike Brennan, permanent sekretær ved økonomiministeriet, hilser Vertivs investering velkommen og udtaler: “Denne meddelelse om nye job fra Vertiv er fremragende nyheder for

det nordvestlige område, der støtter Nordirlands plads i den avancerede fremstillingssektor og videreudvikler vores subregionale økonomi.”

“Assured Skills Academies har vist resultater når det gælder at udstyre deres studerende med de færdigheder, som arbejdsgiverne har brug for for at blomstre og vokse. Desuden er deltagere på disse Assured Skills Academies, som gennemfører uddannelsen, garanteret en jobsamtale hos Vertiv og vil være i en god position i forhold til at opnå succes.”

Mel Chittock, midlertidig administrerende direktør for Invest NI, hilste investeringen velkommen: “Septembers investeringstopmøde viste Nordirlands innovation og teknologiske styrker på tværs af en række sektorer. Dagens meddelelse fra Vertiv demonstrerer Nordirlands tiltrækningskraft for internationale virksomheder, der søger et optimalt sted for vækst.”

Vertiv investerer i produktionsanlæg i Nordirland for at understøtte den voksende efterspørgsel drevet af kunstig intelligens og digitaliseringstendenser“Invest NI arbejder på at realisere Department for the Economy’s 10x-vision om at skabe en produktiv, innovationsbaseret, eksportdrevet økonomi i Nordirland, samtidig med at vi opnår en mere retfærdig fordeling af muligheder for alle vores folk gennem regional balance. Denne investering i den avancerede fremstillingssektor i Nordvest, der er et af vores prioriterede områder, bringer os et skridt tættere på at opnå dette.”

Vertiv rekrutterer aktivt til ledige stillinger inden for ingeniørområdet og til andre funktioner.

Virksomheden har en robust diversitets- og inklusionsstrategi og byder kvinder velkommen og opmuntrer dem til at søge stillinger med det mål at tiltrække flere til STEM-karrierer hos Vertiv. Devil også bruge denne mulighed til at bygge videre på sit allerede vellykkede lærlingeprogram for at tiltrække kandidater og lærlinge til fuldtidsroller.

Denne meddelelse viser den seneste udvikling i Vertivs globale produktionsfodaftryk. Virksomheden opererer i mere end 130 lande og leverer en omfattende portefølje af strøm-, kølings- og it-infrastrukturløsninger og -tjenester, der strækker sig fra skyen til kanten af netværket.

For mere information om Vertiv og rekruttering i Derry / Londonderry og andre nøglelokationer verden over, besøg Vertiv.com.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>