Amagi vælger GTT’s netværk til at understøtte dets cloud-administrerede broadcast services til TV og OTT
Hjem NYHEDER Amagi vælger GTT’s netværk til at understøtte dets cloud-administrerede broadcast services til TV og OTT

Amagi vælger GTT’s netværk til at understøtte dets cloud-administrerede broadcast services til TV og OTT

Af Redaktionen

GTT Communications, en af de førende globale cloudnetværksudbydere til multinationale kunder, meddeler i dag, at den globale SaaS-leder inden for tv- og streamingteknologi, Amagi, har valgt GTT’s netværk til at levere sine cloudstyrede broadcasttjenester til klienter i Europa og USA.

Amagi vælger GTT’s netværk til at understøtte dets cloud-administrerede broadcast services til TV og OTT

Amagi vælger GTT’s netværk

Amagi ændrer måden for, hvordan medie- og broadcastindustrien leverer indhold til seere over hele kloden.

Amagis tjenester hjælper kunder med at skifte fra en lokal integreret model til en fleksibel, sikker cloudbaseret tilgang ved hjælp af Amagis agile cloud-infrastruktur, hvor de kan oprette og distribuere broadcast-kvalitet i live lineære kanaler. Som en banebrydende B2B SaaS-udbyder til medie- og underholdningsindustrien har Amagi bygget alle sine teknologiske produkter på en offentlig cloud-infrastruktur.

Medstifter af Amagi Srinivasan KA udtaler følgende om valget af GTT’s netværk:

”Broadcast-industrien gennemgår en enorm forandring, som kun er blevet fremskyndet i løbet af det sidste år med det pludselige skift til mere hjemmearbede. Amagis cloudplatform gør det muligt for mediekunder at styre deres broadcast-drift eksternt i cloud, hvilket giver større fleksibilitet uden at gå på kompromis med synlighed og kontrol. GTTs cloudnetværkstjenester sørger for, at vores kunder har sikker adgang direkte til vores cloudplatform, og at deres indhold får gavn af den lave latenstid og høje modstandsdygtighed i GTT’s globale Tier 1-netværk.”

GTT forsyner Amagi med:

  • Forskellig Ethernet-forbindelse fra London til førende tv-operatører i USA og Europa
  • Direkte tilslutning til det globale GTT-videonetværk, der tilbyder 100+ video PoPs og 100 % kvalitet af service-infrastruktur til lav latenstid, mindre flimmer og levering i høj opløsning
  • Evnen til at booke lejlighedsvis brug af videotjenester mellem Amagis London Broadcast Distribution Nodes og globale højt profilerede spillesteder, såsom store tv-studier, sportsstadioner og satellit downlink-stationer
  • Dedikeret Tier 1 internetadgang til Amagis distributionsnoder i Amsterdam og London, der muliggør fjernadgang til dets offentlige cloud-hostede SaaS

”GTT er stolte af at støtte Amagi i at levere sine banebrydende tjenester til tv-stationer, tv-netværk og OTT-platforme, der udnytter cloud bedst muligt,” siger Tom Homer, GTT senior vice president for EMEA. Han fortsætter:

“Amagis kraftfulde cloud-teknologi understøttet af GTTs netværksforbindelsesplatform giver en sikker, fleksibel og skalerbar service til tv-stationer, der ønsker at styre deres udsendelsesoperationer eksternt i cloud uden at gå på kompromis med ydeevne og kontrol.”

Amagis kunder inkluderer blandt andet CuriosityStream, Discovery, Fox Networks, MGM, NBCUniversal, PeopleTV, Tastemade, Tegna, Vice TV og Warner Media.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>