Nu kan du lave professionelle cocktail-is derhjemme
Hjem NYE PRODUKTER Nu kan du lave professionelle cocktail-is derhjemme

Nu kan du lave professionelle cocktail-is derhjemme

Af Redaktionen

LG Electronics lancerer nu en nyhed indenfor hvidevarer – et side-by-side kølefryseskab, der kan lave iskugler.

Craft Ice-funktionen producererrunde, klare iskugler, der tager dine cocktails til nye højder og får dig til at fremstå som en professionelbartender.

Men hvorfor er is en vigtig ingrediens i en drink? LG forklarer vigtigheden af frossent vand, og hvadforskellen på is og is er.

Sommeren er her, og hvad er bedre end en forfriskendedrink eller cocktail på en varm sommerdag? Is betragtessjældent som en hovedingrediens i en drink, men gør en stor forskel for smagsoplevelsen. I forbindelse med at LG Electronics lancerer et nyt kølefryseskab med en Craft Ice-funktion, deler hvidevareproducenten fakta om isens betydning i drikkevaresammenhænge.

Is er en vigtig ingrediens i en drink

Is kan faktisk betragtes som en ingrediens i en drink, da den både fortynder alkohol og er med til at samleingredienserne i takt med, at den smelter. Dette gør oftedrinks endnu mere velsmagende og mere behagelig for smagsløgene. En uddannet bartender har netop dette i tankerne, når de blander drinks og vælger ofte forskelligeformer for is afhængig af den hastighed, de vil have den tilat smelte.

Derfor skal du vælge store isterninger

For dig, som ikke er uddannet bartender, kan størreisterninger redde din cocktail. En tynd drink med vand frasmeltet is kan fjerne wow-faktoren fra hvilken som helst professionel drink. Isens størrelse påvirker naturligvishvor hurtigt, den smelter, og jo mere den udsættes for luft, jo hurtigere smelter den.

Opbevar isen korrekt

Isbakker ved siden af den frosne fisk? Helst ikke, hvis du spørger bartendere og mixologer. Isen kan opfange lugt fraandre produkter i fryseren, som kan påvirke drinken. Adskil derfor altid isen fra andre produkter i fryseren for at undgå uvelkomne overraskelser.

Klar is = bedre kvalitet

En anden faktor, som kun få er klar over, er, at densiteten af isen også påvirker, hvor hurtigt den smelter. Uklar is smelter hurtigere end klar is, da den indeholder luft. Isens hvide farve skyldes også, at vandet kan indeholde en højkoncentration af kalk.

Nu kan du lave professionelle cocktail-is derhjemme– LG er førende i udviklingen af hvidevarer, og vi arbejderkonstant på at udvikle vores produkter. Craft Ice er den seneste innovation, der producerer runde, klare iskugler. Ved hjælp af varme nedefra bliver iskuglerne næsten helt gennemsigtige, da luften forsvinder, inden vandet fryser. Uanset hvad din yndlingsdrink er, eller hvad du serverer tildit næste middagsselskab, får denne funktion dig til at fremstå som en professionel, siger Mats Haglund, produktspecialist for hvidevarer hos LG.

Om Craft Ice:

Craft Ice kan producere tre eller seks iskugler om dagen med en størrelse på fem centimenter. Produktionshastigheden er tilpasset til at minimereluftboblerne i isen, hvilket betyder, at iskuglerne har en klarhed på op til 90 procent ved produktionen af tre kugler. Fra dispenseren er det også muligt at få terningformerede isterninger, knust is og afkølet vand.

Craft Ice er tilgængelig i det kombinerede kølefryseskab GSXV90MCDE som kan købes hos Elgiganten fra augustfor 29.990 DKK.

LG modtager den højeste karakter i bæredygtighedsrangering

LG Electronics Inc. opnåede i december 2021 Platinum-status i den uafhængige analysevirksomhed EcoVadis’bæredygtighedsrangering, som er det højest mulige niveau, og et bevis på LG’s bestræbelser på ikke kun at blive en mere bæredygtig virksomhed, men også at være i front. Kun 1% af de virksomheder, der bliver undersøgt, når det højeste niveau.

EcoVadis leverer den førende løsning til bæredygtighedsanalyse og evaluering. EcoVadis’metode er baseret på internationale bæredygtighedsstandarder og overvåges af en videnskabelig komité af bæredygtighedseksperterfor at sikre pålidelige vurderinger fra tredjeparter.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>