​Sony lancerer Xperia L4, der kombinerer 21:9-format og fotooplevelser i et elegant design
Hjem Nye Produkter ​Sony lancerer Xperia L4, der kombinerer 21:9-format og fotooplevelser i et elegant design

​Sony lancerer Xperia L4, der kombinerer 21:9-format og fotooplevelser i et elegant design

Af Redaktionen

Sony har i dag lanceret Xperia L4– en ny entry level-smartphone med fokus på underholdning.

​Sony lancerer Xperia L4, der kombinerer 21:9-format og fotooplevelser i et elegant design21:9-skærm giver elegant design og øget produktivitet

Den nye L4, som er en ny tilføjelse til Sonys L-serie, kommer med en stor 6,2” skærm i 21:9-fomat og et slankt design, som ligger perfekt i hånden. 21:9-formatet lader dig se endnu mere på skærmen, hvilket betyder, at du skal scrolle mindre. Sammen med Sonys multi-vindue-funktion kan du benytte og se to apps på én og samme tid. Desuden gør Side Sense-funktionen det let hurtigt at tilgå dine yndlings-apps.

Udvid dine fotografiske færdigheder

Xperia L4 er den første mobil i Sonys L-serie, der indeholder et kamera med tre objektiver: Et 13MP hovedobjektiv, 5MP ultravidvinkelobjektiv og 2MP dybdeobjektiv. Dermed kan du udfordre din indre kreativitet og tage kunstneriske billeder i høj kvalitet med flot bokeh-effekt.

Med mulighed for at skifte mellem vidvinkel og ultra-vidvinkel kan du altid få det hele med på billedet og kan både tage smukke landskabsbilleder og portrætter – og alt derimellem.

21:9-skærmen forbedrer ligeledes muligheden for at slå kreativiteten løs. Skærmen gør det nemlig muligt at tage videoer og billeder i et fantastisk 21:9 billedformat.

Lang batterilevetid

Batteriet, der har en høj kapacitet på hele 3580mAh samt lynopladning, sørger for, at du kommer gennem en travl dag, uden at du skal bekymre dig for at løbe tør for strøm.

Sonys Xperia Adaptive Charging-funktion overvåger din telefon under opladning og sikrer, at batteriet ikke bliver overbelastet. Derved forbliver batteriet som nyt i længere tid.

Tilgængelighed

Xperia L4 bliver lanceret i farverne sort og blå og vil blive tilgængelig i Danmark i slutningen af april til en vejledende udsalgspris på 1499 kr.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>