3 opgraderer abonnementer: Nu kan du bruge mere data herhjemme og i udlandet
Hjem EFTER ARBEJDE 3 opgraderer abonnementer: Nu kan du bruge mere data herhjemme og i udlandet

3 opgraderer abonnementer: Nu kan du bruge mere data herhjemme og i udlandet

Af Redaktionen

Danskerne bruger mere data end nogensinde før.

3 opgraderer abonnementer: Nu kan du bruge mere data herhjemme og i udlandet 2For at imødekomme danskernes behov opgraderer 3 nu en række udvalgte abonnementer for privatkunder og lægger mere data i pakkerne, uden at prisen ændrer sig. Og som et ekstra påskeæg i kurven hæver 3 nu også fair use-grænsen i udlandet fra 10 GB til 20 GB på privatkundernes abonnementer med 3LikeHome.

Danskernes dataforbrug stiger som aldrig før. I første halvår af 2017 steg forbruget med intet mindre end 50 procent ifølge Energistyrelsens Telestatistik. Den samme tendens mærkes tydeligt hos 3, og det får nu teleselskabet til at tilføje endnu mere data i en række abonnementer for privatkunderne, mens prisen forbliver den samme.

– Vi har hele tiden fokus på, hvordan danskernes adfærd på mobilen udvikler sig. Lige nu er tendensen, at flere ting bliver tilgængeligt digitalt og skal derfor betjenes online, så danskerne er afhængige af at skulle bruge mere data. Derfor tilføjer vi nu mere data i udvalgte abonnementer uden at hæve priserne – og så øger vi fair use-grænsen fra 10 til 20 GB for privatkundernes abonnementer med 3LikeHome,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet.

Helt konkret bliver der automatisk tilført mellem 40 til 67 procent mere data i Fri Tale-abonnementerne alt afhængigt af hvilket abonnement, man ønsker.

Vi bruger mobilen mere i udlandet

Udover at der bliver lagt ekstra data i en række abonnementer, så fordobler 3 også fair use-grænsen på 3LikeHome for privatkunder. Før lå fair use-grænsen i udlandet på 10 GB – nu er den på 20 GB.

”Vi er begyndt at se, at vores kunder bruger mobilen mere i udlandet. De har præcis samme mobiladfærd i udlandet som herhjemme, og de har nu efter flere års barriere vænnet sig til, at mobilen også kan være en hjælpende hånd eller en underholdningskilde i udlandet. Så vi oplever, at danskernes dataforbrug også er begyndt at stige her. Derfor er tiden inde til, at vi tilbyder dem mere data, når de er i udlandet,” forklarer David Elsass.

I 57 lande kan danskerne nu bruge mobilen præcis, ligesom de gør derhjemme uden at skulle betale roamingafgift.
3 har ingen forventning om, at danskernes dataforbrug bliver mindre med tiden. Forventningen er tværtimod, at det kommer til at stige endnu mere.

”Vores samfund bliver mere og mere digitaliseret. Derfor bruger vi også mere data. Og den bølge vi oplever lige nu – det er kun begyndelsen. Vores opgave som teleselskab er at forudse tendenserne, så vi hele tiden imødekommer kundernes behov, før de selv har tænkt på det,” siger David Elsass

Fakta:

Fra den 27. marts 2018 bliver følgende abonnementer ændret og får inkluderet mere data eller tale. Prisen ændres ikke. Opgraderingerne gælder kun for privatkunder. 

For nye kunder gælder opgraderingerne af abonnementerne fra den 27. marts 2018.
For eksisterende kunder gælder opgraderingerne fra næste regningsperiode – den 16. april 2018.
For ældre abonnementer med 3LikeHome, der ikke længere udbydes, gælder opgraderingerne den 23. april 2018.

Plus-abonnement får mere tale inkluderet:

  • 10 timers tale ændres til 15 timers tale – 80 kr./md. 50 procent mere tale

Fri Tale med 3LikeHome:

  • 5 GB bliver ændret til 7 GB – 130 kr./md. 40 procent mere data
  • 10 GB bliver ændret til 15 GB – 150 kr./md. 50 procent mere data
  • 20 GB bliver ændret til 30 GB – 200 kr./md. 50 procent mere data
  • 40 GB bliver ændret til 60 GB – 230 kr./md. 50 procent mere data
  • 60 GB bliver ændret til 100 GB – 270 kr./md. 67 procent mere data

Mobile bredbånds-abonnementer:

  • 200 GB bliver ændret til 250 GB – 250 kr./md. 25 procent mere data
  • 350 GB bliver ændret til 500 GB – 300 kr./md. 43 procent mere data

3LikeHome

  • Fair use-grænsen på samtlige abonnementer med 3LikeHome hæves fra 10 GB til 20 GB i udlandet. 100 procent mere data

Se mere her:
https://www.3.dk/abonnementer/fordele/3likehome/#cap
https://www.3.dk/abonnementer/mobil/

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>