​Ulobby lukker ny funding-runde med ny Bruxelles-baseret investor
Hjem NYHEDER ​Ulobby lukker ny funding-runde med ny Bruxelles-baseret investor

​Ulobby lukker ny funding-runde med ny Bruxelles-baseret investor

Af Redaktionen

Ulobby offentliggør i dag en ny millioninvestering – den tredje i virksomhedens levetid.

​Ulobby lukker ny funding-runde med ny Bruxelles-baseret investor

Til venstre CEO og co-founder, Anders Kopp Jensen, CTO og co-founder Bertel Torp, CEO for Cullen International Jean Cullen og Founding Director, Philippe Defraigne.

“Vi tager nu hul på et nyt kapitel i virksomhedens historie og stempler for alvor ind i Bruxelles. Med denne investering byder vi samtidig velkommen til en Bruxelles-baseret investor i form af Cullen International, der har mange års erfaring med overvågning af politisk regulering i Bruxelles og på tværs af EU. Det åbner samtidig op for enormt mange nye muligheder og synergier, og derfor har jeg store forventninger til det samarbejde,“ siger Anders Kopp Jensen, CEO og co-founder af Ulobby.

Ulobby blev etableret i 2016 af CTO Bertel Torp og Anders Kopp Jensen og er en online platform til Public Affairs og stakeholder management. Virksomheden har i dag 14 ansatte og kontorer på Frederiksberg og i Bruxelles. Formålet med platformen er at gøre det lettere at forstå og præge den politiske agenda – for derigennem at styrke den demokratiske dialog. Og det er der stor efterspørgsel på for tiden.

“Politiske valg skaber mere usikkerhed og flere risici for virksomheder og organisationer både i Danmark og EU. Vi kan mærke på vores mange kunder, både i Danmark og internationalt, at de ønsker en bedre forståelse af, hvad de her politiske forskydninger og paradigme-skift, vi ser på tværs af Europa, vil betyde for dem. Det kan vores platform blandt andet hjælpe dem med,” siger Anders Kopp Jensen.

Ulobby blev derudover i marts 2019 udvalgt, blandt flere end 400 ansøgere, til at modtage støtte fra Innovationsfonden til et InnoBooster-projekt, der skal gøre det muligt at identificere holdninger og troværdighed i den politiske debat. Projektet foregår i samarbejde med forskere fra KU. I følge det europæiske iværksættermedie EU-Startups er Ulobby en af de 10 danske startups, som er værd at holde øje med i 2019.

Michael Bjørnlund fortsætter som bestyrelsesformand for Ulobby i 2019. Udover de to stiftere udgør bestyrelsen af Jens Søndergaard fra CAPNOVA, og CEO for Cullen International, Jean Cullen, indtræder som nyt medlem.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>