K.W. Bruun Import og Clever gør det nemmere at vælge elbilen til i hverdagen
Hjem ELBIL K.W. Bruun Import og Clever gør det nemmere at vælge elbilen til i hverdagen

K.W. Bruun Import og Clever gør det nemmere at vælge elbilen til i hverdagen

Af Redaktionen

Det danske marked for elbiler buldrer derudad, og alene i 2023 lanceres der 90 nye modeller, som skal imødekomme danskernes kørselsbehov.

Hos K.W. Bruun Import, der er importør af bl.a. bilmærkerne Citroën, Peugeot og Opel, vil man gøre det nemt for kunderne at vælge ny elbil og ladeløsning uanset kørselsbehov, og derfor har virksomheden styrket sit samarbejde med ladeoperatøren Clever.

Der er fart på udrulningen af nye elbiler herhjemme, og alene i løbet af 2023 og 2024 lanceres der 90 nye bilmodeller, som skal opfylde endnu flere danskeres kørselsbehov.

Det er positivt for arbejdet med at omstille fremtidens bæredygtige transport, lyder det fra bilimportøren K.W. Bruun Import, for skal danskerne vælge elbilen til, så kræver det, at de kommer i mange prisklasser og modeller:

K.W. Bruun Import og Clever gør det nemmere at vælge elbilen til i hverdagen”Vi oplever generelt, at flere og flere danskere ønsker at skifte fossilbilen ud med en på el, og det er rigtig positivt for den energitransition, der pågår. Med endnu flere modeller på de danske veje kan vi også mane bekymringen til jorden om, hvorvidt der er en elbil til dig og dit behov. Uanset om du har brug for en lille bybil eller en stor bil til de lange køreture med hele familien, så findes der en løsning til alle”, fortæller Joakim Læbo, K.W. Bruun Import.

Når den nye elbil er valgt, skal der også tages stilling til, hvordan den skal oplades.

Derfor udvider K.W. Bruun Import sit samarbejde med Danmarks førende ladeoperatør, Clever, som leverer ladeløsninger til både private, virksomheder og i det offentlige landskab:

”Med ambitionen om at tilbyde ensartede og lettilgængelige opladningsløsninger vil vi fremover tilbyde vores kunder Clevers produktportefølje. Med produktet Clever Box giver vi kunderne nogle helt kontante fordele: Foruden afgiftsrefusion får de også intelligent opladning og fast rabat på hele Clevers ladenetværk. Derudover har Clever Box den samme gode og gennemskuelige installation, som vores forhandlere er vant til at formidle fra Clever One. Alle vores forhandlere tilbyder også installation af en Clever ladeboks til reduceret pris, hvis man køber et Clever One abonnement”, fortæller Joakim Læbo.

Hos Clever ser man frem til at fortsætte og udvide samarbejdet, som man mener vil gøre det nemmere for danskerne at vælge elbilen til i hverdagen:

”Clever er sat i verden for at bidrage til den grønne omstilling af transporten ved at gøre elbilen folkelig og for alle. Styrkelsen af samarbejdet med K.W. Bruun Import er et vigtigt skridt i netop det arbejde, fordi vi i fællesskab sikrer, at der både findes en elbil og en ladeløsning til alle danskeres behov”, fortæller Christina Fink Gustafsson, der er Chief Sales Officer i Clever.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>