IO-Link Safety: den nye standard
Hjem SIKKERHED IO-Link Safety: den nye standard

IO-Link Safety: den nye standard

Af Redaktionen

IO-Link Safety teknologien muliggør sikker og stabil dataoverførsel mellem safety control system og helt frem til tilslutning af sikkerhedsrelaterede sensorer og aktuatorer i felten.

IO-Link har etableret sig som kommunikationsstandarden inden for maskinbygning og systemproduktion.

Ved at udveksle data, som kommer fra intelligente sensorer og aktuatorer, kan produktionsprocesser blive optimeret som del af digitaliseringen.

IO-Link Safety: den nye standardFunctional safety har også fordele som universel anvendelse, nøjagtige data og datatilgængelighed. Den sikkerhedsrelaterede systemudvidelse er baseret på brugen af IO-Link Safety masters og IO-Link Safety komponenter.

IO-Link Safety I/O boks fra Phoenix Contact muliggør integration af sikre sensorer og aktuatorer i IO-Link Safety systemer. Der er otte sikre digitale indgange og fire sikre digitale udgange til rådighed til dette formål.

Disse forbindelser muliggør enkel installation af sensorer og aktuatorer i felten og giver adgang til udvidet diagnosedata. Interaktionen mellem IO-Link og IO-Link Safety lover derfor nye, producentuafhængige maskin- og systemkoncepter.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>