Arctic Wolf hjælper europæiske kunder med op til 7 millioner kroner, hvis de rammes af et ransomware-angreb
Hjem SIKKERHED Arctic Wolf lancerer cybersikkerhedsgaranti i Norden: Få op til 7 millioner kroner, hvis man rammes af ransomware-angreb

Arctic Wolf lancerer cybersikkerhedsgaranti i Norden: Få op til 7 millioner kroner, hvis man rammes af ransomware-angreb

Af Redaktionen

IT-sikkerhedsvirksomheden Arctic Wolf går den ekstra mil og tilbyder nu også sine europæiske kunder ekstra finansiel sikkerhed og forretningsbeskyttelse, hvis de bliver ramt af et cyberangreb.

Arctic Wolf, en af verdens førende udbydere af avancerede it-sikkerhedsløsninger, har i dag annonceret udvidelsen af Arctic Wolf Security Operations Warranty,  branchens mest omfattende it-sikkerhedsløsnings-garanti, som nu også omfatter kunder i Europa og Australien/New Zealand(ANZ).

Garantien sikrer egnede Arctic Wolf-kunder finansiel støtte på op til en million dollars, svarende til knap 7 millioner danske kroner, i tilfælde af at større it-sikkerhedsbrud.

En nylig undersøgelse fra Arctic Wolf viser, at 40 procent af organisationer på nuværende tidspunkt ikke har en omfattende it-sikkerhedsforsikring, og at størstedelen af organisationer med en aktiv it-sikkerhedsforsikringspolice ikke får dækket alle omkostninger forbundet med større it-sikkerhedshændelser. Arctic Wolf har udviklet deres Security Operations Warrenty for at hjælpe sine kunder med at håndtere den økonomiske usikkerhed forbundet med it-sikkerhed ved automatisk at give kunderne et ekstra lag af finansiel modstandsdygtighed.

“Der findes ikke én it-sikkerhedsløsning, som formår at stoppe alle angreb, og derfor har Arctic Wolf altid haft fokus på at hjælpe organisationer med at opbygge en forretningsmodstandsdygtighed. Med udvidelsen af Arctic Wolf Security Operations Warranty til Europa og ANZ forsætter vi med at demonstrere vores lederskab indenfor it-sikkerhed og vise vores egen stærke tillid til Arctic Wolf Security Operations Cloud. Og med en tredjepartsudbyder af servicefordele, som en del af Security Operations Warrenty, kan vi endnu bedre opdage og forhindre succesfulde it-angreb på tværs af alle trusselsflader,” siger Dan Schiappa, Chief Product Officer hos Arctic Wolf.

Ingen yderligere omkostninger
Arctic Wolf Security Operations Warranty er tilgængelig uden ekstra omkostninger for alle nye og fornyende kunder, som bruger Arctic Wolf Managed Detection and Response og øvrige Arctic Wolf løsninger. Garantien giver op til en million amerikanske dollars udbetalt til at dække omkostningerne som følger et it-sikkerhedsbrud. Det inkluderer juridisk bistand og andre forretningsomkostninger, som kan forekomme ved ransomware angreb, kompromittering af virksomhedse-mails og andre forretningskritiske it-hændelser.

Arctic Wolf hjælper europæiske kunder med op til 7 millioner kroner, hvis de rammes af et ransomware-angrebDen globale udvidelse af Arctic Wolf Security Operations Warranty blev afsløret på Partner Jam, som er Arctic Wolfs ugelange fejring af deres channel-, alliance- og forretningspartnere. Arctic Wolf’s globale partnerfordele, som giver avanceret support, værdifuld sikkerhedsekspertise og løsninger til dem og deres kunder. Arctic Wolfs dedikerede indsats overfor deres partnere har vækstet Arctic Wolf Partner Program med over 1300 medlemmer verden over og nu med 200 partnere i EMEA og ANZ alene.

Én af dem er medocino Hamburg GmbH, som er udnævnt Arctic Wolf Partner of the Year.

“Mange it-sikkerhedsudbydere påstår at kunne stoppe it-angreb, men kun få står ved deres påstand, når det gælder. Med Security Operations Cloud adresserer Arctic Wolf et markedsbehov ved at gøre verdensklasse it-sikkerhed opnåeligt ved blot ét enkelt klik. Vi er stolte af at være udnævnt EMEA Alpha Partner og ser frem til at arbejde med Arctic Wolf og fjerne usikkerheden omkring it-sikkerhed for vores fælles kunder,” siger Stephan Beckmann, Chief Executive Officer, medocino Hamburg GmbH.

Arctic Wolf arbejder på at gøre organisationer i stand til at eliminere usikkerheder forbundet med it-sikkerhed ved at identificere, opdage, reagere på og komme videre fra cybertrusler. Arctic Wolf Security Operations Cloud spænder over det fulde it-sikkerhedsspektrum og inkluderer Managed Detection and Response (MDR), Managed Risk, Managed Cloud Monitoring, Managed Security Awareness og hændelse Response – alt leveret med industriens oprindelige Concierge Delivery Model.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>