Allente og TV 2 fornyer aftale og introducerer nu TV 2 Play til Allentes kunder

Hjem TELEKOMMUNIKATION Allente og TV 2 fornyer aftale og introducerer nu TV 2 Play til Allentes kunder


Allente og TV 2 fornyer aftale og introducerer nu TV 2 Play til Allentes kunder


Af Redaktionen

Allente er stolte over at kunne meddele, at tjenesten nu kan tilbyde TV 2 Play som en del af udvalget til sine mange danske kunder.

TV 2 Play vil være tilgængelig som en valgmulighed for Allente Stream-kunder, hvis de har Flex 2 eller Flex 4, og som et tilkøb for parabol-kunder til 79 kr.

Samtidig har Allente fornyet sin eksisterende distributionsaftale med TV 2 i Danmark.

Dette betyder, at alle Allente-kunder fortsat vil have adgang til TV 2s kanaler, herunder sportskanalerne i Premium-pakken og som tilvalg for Allente Stream. Med denne forlængelse og det vigtige partnerskab sikrer Allente, at kunderne kan nyde deres foretrukne TV 2-indhold uden afbrydelser.

TV 2 Play vil blive en del af Allente Stream Flex selectables, og den version, der lanceres 3. juni, er TV 2 Play Basis Partner med reklamer. Versionen uden reklamer lanceres 1. september.

Allente og TV 2 fornyer aftale og introducerer nu TV 2 Play til Allentes kunder


For parabol-kunder vil det være TV 2 Play Basis Partner uden reklamer, og prisen vil være 79 kr om måneden.

”Vi er begejstrede for at kunne udvide vores tilbud med TV 2 Play. Dette styrker vores position på det danske marked og giver vores kunder endnu flere muligheder for at nyde deres yndlingsindhold. Danskerne vil nu få adgang til et endnu bredere udvalg af kvalitetsindhold, lige fra nyheder og sport til underholdning og serier, som de kan se, når det passer dem bedst,” siger

Michael Bärlin, Chief Content Officer hos Allente.

”Vi er glade for at udvide vores samarbejde med Allente og ser frem til at tilbyde TV 2 Play til flere seere gennem Allentes tv-pakker. Samarbejdet er sammen med vores øvrige partnerskaber med til at bringe TV 2 Play og vores indholdstilbud ud til endnu flere danskere og nye kundesegmenter. Det er helt i tråd med vores strategi om ”TV 2 Play til alle”, der skal give de mange danske streamere adgang til dansk kvalitetsindhold inkl. de nyeste serier og dokumentarer og den største underholdning, siger Rikke Buus Dahl, salgsdirektør for TV 2 Play BtB & Partnerdistribution.

Allente ser frem til at tilbyde kunderne en endnu bedre tv- og streamingoplevelse med dette udvidede samarbejde med TV 2.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>