ASUS lancerer ZenBook 14 (UX434)

ASUS har i dag lanceret den nye ZenBook 14 (UX434).

ASUS lancerer ZenBook 14 (UX434) 1Den nye Zenbook 14 (UX434) er en opdateret model af den populære Zenbook 14 (UX433) fra 2018, og byder på en række af nyheder, heriblandt debuten af den nye ScreenPad™ 2.0, som opgraderer den traditionelle bærbaroplevelse ved at tilføje en interaktiv sekundær skærm. ASUS PURE, som giver brugerne en ren Windows-installation uden forudinstallerede tredjepartsprogrammer. Samt en opdatering til det nyeste hardware, heriblandt det nye NVIDIA® GeForce MX250 grafikkort.

ASUS Zenbook 14 (UX434)

  • ScreenPad 2.0 – Den intelligente touchpad: Den nye ScreenPad 2.0 er blevet opgraderet med en større skærm og software for forbedret produktivitet.
  • Verdens mest kompakte design: Firesidet NanoEdge-skærm med slanke bezels og et skærmområde på hele 92%, giver verdens mest kompakte fodaftryk i sin klasse.
  • Maksimal ydelse: 8. Gen Intel Core i7 CPU, GeForce MX250, 16 GB RAM og op til 1TB PCIe SSD.
  • ASUS PURE: Ren version af Windows 10, uden forudinstallerede tredjepartsapplikationer.

ScreenPad 2.0 – Den intelligente touchpad

ASUS lancerer ZenBook 14 (UX434) 2ScreenPad først set i 2018-modellerne af Zenbook Pro er blevet opgraderet og resultatet er ScreenPad 2.0. Den har fået en større touchskærm, nu på 5,65-tommer og er drevet af den nye ScreenXpert-software, der tilbyder mange nye funktioner og fordele.

Udover en mere flydende brugeroplevelse inkluderer den en samling af praktiske ASUS-hjælpeapps der kan øge produktiviteten, heriblandt: ”Quick Key”, som er en makro-funktion der muliggør ét enkelt tryk for automatiske komplekse tastatursekvenser, ”Handwriting” til mere naturlig tekstinput og digitale signaturer, og ”Number Key” til hurtig indtastning af data. Det reviderede smartphone-lignende interface er mere intuitivt og har en forbedret brugervenlighed. Tredjepartsudviklere kan også bruge ASUS API til at optimere deres software og brugeroplevelser til ScreenPad.

Hardwaren i ScreenPad 2.0 er også blevet mere energieffektiv end sin forgænger – den anvender 20% mindre strøm end ScreenPad 1.0.

Verdens mest kompakte design

Den nye ultralette og ultraportable ZenBook 14, kan prale af at have det mindste fodaftryk i sin klasse, en præstation, der er muliggjort af den rammeløse NanoEdge-skærm. Den flotte 14-tommer skærm har ultra-slanke bezels på alle fire sider, hvilket skaber et 92% skærm-til-krop-forhold, der maksimerer skærmområdet i den mindst mulige fysiske krop.

Resultatet er en imponerende, næsten rammeløs visuel oplevelse på den levende og farvepræcise skærm, som nu giver en mere fordybende oplevelse med færre visuelle distraktioner. Dette gør naturligvis den nye Zenbook-serie til det perfekte valg for kreativ udfoldelse eller underholdning.

Med enhver Zenbook er komfort en af de førende designprioriteter og Zenbook 14 har derfor det smarte ErgoLift-hængsel, som er designet til automatisk at vippe tastaturet til en perfekt skriveposition. Den omhyggeligt beregnede hældning giver også en forbedret køleeffekt og en bedre lydoplevelse.

ZenBook 14 kan findes i den prestigefyldte Royal Blue med en kontrastfuld Rose Gold stribe over tastaturet og det ikoniske Zen-inspirerede spunmetal finish på låget.

Maksimal ydelse

Den nye ZenBook 14 lader brugerne gøre mere og gøre det hurtigere. Den er bygget til at levere maksimal on-the-go-ydelse med 8. generation Intel® Core™ i7-processor og dedikeret grafik fra det nye NVIDIA® GeForce MX250 grafikkort. Dette er suppleret af 16 GB RAM og op til 1TB PCIe® SSD, hvilket gør den ideel til redigering af komplekse dokumenter, foto / video eller blot til at tage en lille gaming pause.

Det store 50Wh batteri giver brugerne frihed til at arbejde uafbrudt en hel dag på blot en enkelt batteriopladning – op til imponerende 12.3 timer.

ASUS PURE

Den svenske detailforhandler Inet, oprettede for nylig en meningsmåling, hvor de spurgte ind til deres kunders præferencer når det kom til forudinstallerede applikationer på en ny computer. Ud af 2916 svar, svarede hele 92% af respondenterne, at de ville foretrække en ren installation af Windows uden forudinstallerede programmer.

Denne eksisterende brugerpræference er grunden til at ASUS har skabt konceptet ASUS PURE, hvor brugerne modtager deres nye bærbare computer helt uden forudinstallerede tredjepartsapplikationer, prøveversioner eller ekstra apps. De ekstra tredjepartsapplikationer bruger ofte ekstra processorkraft og hukommelse ved at køre i baggrunden, men med ASUS PURE fjernes dette, så brugerne får en hurtigere oplevelse og en bærbar computer, der rent faktisk føles ny og helt frisk ud af æsken. ASUS ønsker at give brugerne muligheden for selv at vælge, hvad de vil installere på deres computer. Alle ASUS bærbare med ASUS PURE er dertil beskyttet af de indbyggede sikkerheds applikationer i Windows; Windows Defender og Microsofts firewall, der sikrer computeren mod uønsket aktivitet udefra. Disse sikkerhedsapplikationer modtager regelmæssige opdateringer og er uden årlige gebyrer.

ASUS PURE giver brugerne en hurtig, ren og sikker oplevelse og er nu tilgængelig på udvalgte Zenbook-modeller. ASUS PURE kan i øjeblikket findes på ZenBook 14 (UX434), ZenBook 14 (UX433) ZenBook 14 (UX431) og ZenBook S13 (UX392).

Tilgængelighed og pris

ASUS ZenBook 14 (UX434FL) er tilgængelig nu hos udvalgte forhandlere.

Vejledende pris starter fra: 10.499 DKK for i7/16GB/512GB modellen.