Kaspersky udnævner nordeuropæisk landechef
Hjem sikkerhed Kaspersky udnævner nordeuropæisk landechef

Kaspersky udnævner nordeuropæisk landechef

Af Redaktionen

Norske Morten Lehn udnævnes til ny landechef for Nordeuropa.

Han skal drive den fortsatte vækst i Nordeuropa og stå i spidsen for at udvikle Kasperskys muligheder og initiativer på de lokale markeder.

Morten Lehn, der kommer fra en lignende stilling hos Kaspersky, hvor han havde ansvaret for Italien og Middelhavsområdet, har med sin norske opvækst kendskab til det lokale marked og spås stor succes i sit virke som landechef for Nordeuropa.

Siden 2013, hvor Morten Lehn tiltrådte hos Kaspersky, har han siddet som hhv. salgschef og landechef i Italien med ansvar for virksomhedens B2B- og B2C-salg. I sin nye rolle som landechef for Nordeuropa vil Morten Lehn også her fokusere på at udvikle og drive regionale forretningsmuligheder. Det inkluderer især Kasperskys produkter og services til større virksomheder, bl.a. de avancerede it-sikkerhedsløsninger som Threat Intelligence og Incident Response services.

Stærke lokale partnerskaber er alfa og omega for Kaspersky, og Morten Lehn vil derfor få ansvaret for at styrke eksisterende relationer samt skabe nye lokale partnerskaber for bedst muligt at supportere brugerne i deres specifikke it-sikkerhedsudfordringer og behov.

Kaspersky udnævner nordeuropæisk landechef

Morten Lehn

”I løbet af mine otte år hos Kaspersky har jeg fra første parket set, hvordan vi løbende udvikler løsninger og tjenester og succesfuldt engagerer os i vores partnere og kunder for at kunne supportere deres behov bedst muligt. Det er en spændende tid at stå ved roret i Nordeuropa, da regionen fortsat tilpasser sig de nye måder at arbejde på, hvilket fører nye muligheder med sig. Med et stærkt team ved min side skal vi nu fortsætte den gode vækst og succes i regionen,” siger Morten Lehn.

”Morten har altid være en af vores stærkeste ledere, der har leveret fremragende resultater og vækst år efter år i sin tid som leder af det italienske team. Hans store erfaring med Kaspersky og it-sektoren generelt, kombineret med hans drive og engagement for både partnere og kunder, understøtter perfekt vores mål om at opbygge en sikrere verden for alle,” tilføjer Chris Connell, vicepræsident for globalt salg hos Kaspersky.

Med ansvaret for Nordeuropa kommer Morten Lehn tilbage til sine rødder. Han er født i Norge og startede sin succesrige lederkarriere hos en skandinavisk it-distributør.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>