Untitled 20
Hjem Nyheder EasyPark og Volvo samarbejder om nye parkeringsfunktioner

EasyPark og Volvo samarbejder om nye parkeringsfunktioner

Af Redaktionen

Parkeringsappen EasyPark og Volvo Cars lancerer nyt samarbejde og en ny funktion med semi-automatisk betaling.

Bilisterne kan nu betale for parkering uden P-automat eller smartphone.

Den nye funktion integrerer helt problemfrit EasyParks app med Volvo Android Automotive i bilmodellerne XC40 recharge, C40 og 2022-modellerne af XC60, S90, V90 (inklusive 90 Cross Country). Og den nye mulighed giver en langt bedre køreoplevelse.

– De innovative løsninger, som vi skaber sammen med Volvo, er fremtiden for den digitale parkeringsoplevelse. Ved at integrere EasyPark-appen i bilernes infotainment-systemer får vi en ny vifte af muligheder, og en naturlig del af det er at gøre parkering lettere, siger Johan Birgersson, administrerende direktør for EasyPark Group.

Untitled 20Samarbejdet har betydet, at det nu bliver muligt at betale for parkering uden P-automat eller smartphone ved hånden. Det eneste, der kræves, er en Volvo-bil med Android Automotive. En af de nye funktioner er “autostop”, en funktion, der automatisk afslutter parkeringsperioden, når bilen forlader parkeringspladsen, og på den måde sikrer, at brugeren aldrig betaler for meget.

– Mange af os har prøvet det på et tidspunkt. Det er en travl dag, du sætter dig ind i din bil og kører – og et par timer senere opdager du, at du har glemt at stoppe din parkeringsperiode, forklarer Jonas Engström, head of strategy and business ownership hos Volvo Cars.

– Med EasyParks nye funktion risikerer du ikke længere at betale for meget for parkering. Samtidig sørger vi for, at bilister nemt kan parkere deres bil uden at skulle bruge betalingsautomat eller smartphone.

Autostop-funktionen kan være det første skridt mod en egentlig fuldautomatisk parkeringsoplevelse, som er baseret på den indbyggede app.

EasyPark tilbyder flere digitale værktøjer, som kan hjælpe føreren, fx mulighed for at finde gader med ledige parkeringspladser, og kamerateknologi som giver mulighed for automatisk aflæsning af parkeringstid i parkeringshuse. Når først appen er integreret i selve bilen, så er visionen om biler, der selv styrer parkeringen, rykket tættere på end nogensinde, siger Johan Birgersson, administrerende direktør for EasyPark Group.

EasyPark-appen kan nu downloades fra Google Play Store i alle Volvo-biler med Android Automotive.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>