Atea er blevet VMware Cloud Verified

Som den ene af kun to danske leverandører er Atea i Danmark blevet cloud-verificeret af VMware, hvilket gør, at kunderne får mest muligt ud af deres cloud-løsning.

Atea og cloud-leverandøren VMware har haft et stærkt partnerskab gennem mange år. Nu er Atea som den ene af kun to danske leverandører blevet ”VMware Cloud Verified”, og den status er med til at garantere Ateas kunder den bedst mulige service og ekspertise omkring VMwares cloud-platform.

”VMware er en af vores strategiske partnere, og vi er rigtig glade for og stolte over, at vi nu bliver cloud-verificeret.”

”Det giver os mulighed for i endnu højere grad at levere den fremmeste service og ekspertise til vores kunder i deres rejse ud i skyen, og samtidig sikre, at de får mest muligt ud af deres løsning,” siger administrerende direktør i Atea, Morten Felding.

Statussen af VMware Cloud Verified sikrer Ateas kunder adgang til det fulde sæt af VMware-funktioner, herunder integration, samspil med andre ydelser, cost-optimering og fleksibilitet.

”Partnere, der er VMware Cloud Verified, får adgang til de fulde og avancerede VMware Cloud-teknologier sammen med interoperabilitet på tværs af skyer og kan på den måde sikre fordele for deres kunders forretning. Cloud-verificerede services fra VMware giver effektivitet, agilitet og driftssikkerhed i cloud computing. Vi ser frem til at støtte Atea i deres færd med at hjælpe kunderne med en simpel og fleksibel vej til skyen,” siger Herve Renault, der er Senior Director for VMware Cloud Provider Business i EMEA.

VMwares cloud-platform er let at integrere i kundernes egen infrastruktur, hvilket giver netop den fleksibilitet, rigtig mange både offentlige og private kunder efterspørger.

I sommer blev Atea i Sverige ligeledes cloud-verificeret af VMware, og derfor er det nu muligt for Atea at tilbyde de samme services i både Danmark og Sverige samt snart Norge og Finland via Atea Managed Service (AMS), der samler alle Ateas outsourcing- og cloud-tjenester i Norden.