LG Electronics Inc. får den højeste bæredygtighedsvurdering fra EcoVadis
Hjem BÆREDYGTIGHED LG Electronics Inc. får den højeste bæredygtighedsvurdering fra EcoVadis

LG Electronics Inc. får den højeste bæredygtighedsvurdering fra EcoVadis

Af Redaktionen

Det uafhængige analysefirma EcoVadis evaluerer årligt virksomheder og organisationers arbejde med bæredygtighed i en række forskellige brancher.

LG Electronics Inc. får den højeste bæredygtighedsvurdering fra EcoVadis

LG Electronics Inc. får den højeste bæredygtighedsvurdering fra EcoVadis

I EcoVadis seneste evaluering af LG Electronics Inc. modtager virksomheden prisen “Platin” og en placering i den absolutte øverst top.

En af verdens førende metoder til evaluering af bæredygtighed

EcoVadis er et uafhængigt analysefirma, der årligt evaluerer virksomheders og organisationers bæredygtighedsniveau inden for fire områder: miljø, arbejdsmiljø og menneskerettigheder, etik og bæredygtige indkøb. I alt er ca. 75.000 virksomheder og organisationer i over 160 lande blevet evalueret af EcoVadis. Ud fra et pointsystem indeholdende 21 kriterier tildeles organisationer priserne “Bronze” (45 til 53 point), “Sølv” (54 til 65 point), “Guld” (66 til 72 point) og “Platin” (73 til 100 point).

EcoVadis metode er baseret på internationale bæredygtighedsstandarder (Global Reporting Initiative, UN Global Impact og ISO 26000), hvor evalueringerne af virksomheder og organisationer overvåges af et tredjepartsudvalg bestående af eksperter inden for bæredygtighed.

LG Electronics Inc. i den absolutte top af virksomheder

I den seneste evaluering, fra december 2020, modtager LG Electronics Inc. 73 ud af 100 mulige point og tildeles “Platin”-prisen. Dette placerer virksomheden i det absolutte øverste niveau af virksomheder i EcoVadis bæredygtighedsmålinger. Kun én procent af alle vurderede virksomheder når dette niveau, og for LG betyder det, at de går fra “Guld” til ”Platin”. LG modtog deres Guld-status i 2019.

LG Electronics topkarakterer inden for bæredygtighed er et resultat af virksomhedens arbejde for at bidrage til bæredygtig vækst. Dette inkluderer en række forpligtelser og mål sammen med “GREEN PRODUCT”-strategien, der sigter mod at udvikle produkter der reduceret miljøpåvirkning gennem produktets livscyklus. Virksomhedens strategi inkluderer udvikling af produkter med lavt støjniveau og minimale vibrationer samt reduceret vand- og energiforbrug.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>