Få Tv’et til at blende ind med indretningen
Hjem NYE PRODUKTER Få Tv’et til at blende ind med indretningen

Få Tv’et til at blende ind med indretningen

Af Redaktionen

En ny undersøgelse med 1000 respondenter viser, at danskerne prioriterer design og at Tv’et blender ind med resten af indretningen.

Men hvordan indretter du Tv’et på den bedste måde? Michael Dansk giver her 3 gode råd.

Hver fjerde dansker (26%) ønsker at Tv’et ikke står for meget ud fra resten af indretningen, men seks ud af ti danskere (61%) har mere end ét TV i husholdningen, viser en ny undersøgelse med 1000 adspurgte danskere foretaget af Bliendi for Samsung. Men hvordan kan du have flere TV i husholdningen uden, at det tager for meget opmærksomhed eller plads fra resten af indretningen?

Et TV skaber hurtigt blikfang og hvis du har et hængende i flere rum, kan TV’et hurtigt være omdrejningspunktet for din indretning. Vi har derfor spurgt interiør-ekspert og Creative Consultant Michael Dansk om tre gode råd til at indrette hjemmet bedst muligt ud fra ens TV – og det viser sig, at det ikke kræver meget kreativitet for at gøre indretningen mere interessant.

  • Sammen med en billedvæg
  • Flytbart staffeli
  • Brug en smart monitor i stedet for et TV til f.eks. køkkenet

Få Tv’et til at blende ind med indretningen»Undersøgelsen viser, at over halvdelen af danskerne (51%) gerne vil have deres TV på væggen og det er også den tendens jeg oplever. De moderne TV-teknologi gør apparaterne så slanke og diskrete, at de nemt kan placeres på stuevæggen i flæng med billedsamlingen. Eksempelvis er Samsungs The Frame udstyret med en billedramme, der skaber en hjemlig stemning og så kan det vise favoritkunsten frem når det er slukket. Sådan en mulighed leder tankerne væk fra det traditionelle TV-alter, vi engang kendte til. Det er både stiligt, nemt og diskret«.

»Tænk ikke dit TV som et stationært element. Der findes mange apparater, der er skabt til at rykke rundt i hjemmet efter behov – nogle af dem er udstyret med ben, andre kommer på et stativ eller staffeli. Fælles for dem er, at de giver dit TV et lettere udtryk og gør det fleksibelt at placere TV’et i forskellige rum og hjørner alt efter behov. Det vil sige, at du ikke længere behøver at indrette hjemmet efter dit fjernsyn, men at fjernsynet tilpasser sig hjemmet«.

»Skærme har indtaget vores hjem, og det er efterhånden sjældent, at hele familien har samme skærmbehov på samme tid. Er der brug for mere end ét TV i hjemmet, er det oplagt at indregne familiens Smart Monitor i stedet for et yderligere TV. Samsung har lanceret Smart Monitor som er meget mobil og har samme skærmkvalitet og adgang til TV services som dit regulære fjernsyn«.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>