350.000 solgte poser: Q8 og Too Good To Go redder rekordmange måltider
Hjem EFTER ARBEJDE Q8 og Too Good To Go redder rekordmange måltider

Q8 og Too Good To Go redder rekordmange måltider

Af Redaktionen

Tre gange er der sat ugerekord for salg af Too Good To Go-poser hos Q8 i løbet af de sidste to måneder, og månedsrekorden er slået tre gange siden nytår.

Samtidig forsøger man i samarbejdet at inspirere med opskrifter i poserne, så alle ingredienser bliver brugt.

Q8 indgik i 2018 et nationalt samarbejde med madspildsvirksomheden Too Good To Go om at redde maden på de flere end 100 bemandede servicestationer i landet.

Siden da er der blevet reddet 352.000 måltider, og det seneste år er antallet af solgte poser steget støt. Rekorden på 2700 poser blev sat efter en kampagneindsats i uge 27.

”Vi har et team, der løbende har tilpasset udbud og efterspørgsel på de enkelte stationer, så vi sikrer et tilstrækkeligt udbud og ikke brænder inde med poser. Det bruger vi til at skrue op og ned for vores lokale markedsføring. Det kan ses i salgstallene, hvor vi har slået rekorder på stribe i år,” siger Martin Stilhoff, kategorichef hos Q8 i Danmark.

Udover madspildsposerne har Q8 også fokus på madspild i produktionen. Her bliver kanterne fra hindbærsnitter brugt til at lave romkugler.

350.000 solgte poser: Q8 og Too Good To Go redder rekordmange måltider

Forventer stigning

Som et nyt tiltag lancerer Q8 nu inspiration til de kunder, der henter Too Good To Go-poser med hotdogs. Her er der råd til, hvordan man helt enkelt kan omdanne posens indhold til panini, pizza bites eller pasta-topping.

Selvom det har været en god sommer, så regner Martin Stilhoff med, at den positive tendens fortsætter:

”Samarbejdet taler til en tendens i samfundet med mere ansvarlige forbrugere. Samtidig kan det være en hjælp for de af vores kunder, der er lidt pressede af de stigende priser, og vi fortsætter det tætte samarbejde med Too Good To Go om at optimere poser og udbud. Derfor regner vi da også med, at vi fremover kommer til at se en yderligere stigning i vores salg,” siger han.

For at sænke madspild yderligere arbejder Q8 på poser med mere specifikt indhold, for eksempel med økologisk morgenbrød, fredagsguf eller hotdogs.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>