Atea er førende i branchen, når det kommer til bæredygtighed
Hjem Nyheder Atea er førende i branchen, når det kommer til bæredygtighed

Atea er førende i branchen, når det kommer til bæredygtighed

Af Redaktionen

Ateas fokus på bæredygtighed er blevet anerkendt på ny.

Atea er førende i branchen, når det kommer til bæredygtighedAtea er således rangeret som den førende virksomhed i it- og teknikbranchen i rapporten Sustainable Brand Index B2B, der er den største nordiske brand-undersøgelse om bæredygtighed.

”Tre år tilbage satte vi os som mål at blive brancheførende på CSR-området. Denne anerkendelse er et betydeligt skridt i den retning, og vi er naturligvis meget glade for, at markedet er bekendt med vores mange initiativer for at sikre en ansvarlig udvikling af it-branchen og samfundet i det hele taget,” siger Annette Otto, SVP, Customer Engagement, Communications & HR i Atea.

I Atea-koncernen arbejder man med CSR og bæredygtighed på en række fronter. Det gælder blandt andet det nyskabende program goITloop, hvor it-udstyr som pc’er og mobiltelefoner bliver genanvendt og genbrugt.

”Som den førende leverandør af it i Danmark og en af de førende i Europa har vi et ansvar for at sikre en bæredygtig udvikling og for at trække branchen i en ansvarlig retning. Vi har fokus på bæredygtighed på tværs af hele koncernen og i alle dele af vores økosystem og arbejder tæt sammen med vores kunder og partnere om at blive endnu bedre,” siger Annette Otto, SVP, Customer Engagement, Communications & HR i Atea.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>