Lenovo lancerer ny edge-løsning med AI
Hjem AI Lenovo lancerer ny edge-server med AI

Lenovo lancerer ny edge-server med AI

Af Redaktionen

Virksomheder kan nu hurtigere opnå vigtige forretningsindsigter på baggrund af deres data.

Lenovo er klar med en ny edge-server med AI, som skærper dataanalyserne der, hvor data bliver skabt.

75 procent af al data bliver i 2025 bearbejdet dér, hvor den opstår. Sådan lyder vurderingen fra analyseinstituttet Gartner. Udviklingen stiller store krav til virksomheders digitale infrastruktur, hvis de til fulde vil udnytte deres data og være i stand til hurtigt at udlede konklusioner og tendenser til at træffe kvalificerede forretningskritiske beslutninger.

Den infrastruktur kan virksomheder nu styrke med Lenovos nye edge-server ThinkEdge SE450. Serveren byder på en AI-platform, der netop accelererer bearbejdningen af data med henblik på at skabe indsigter der, hvor dataen bliver skabt – hvilket er væsentligt i blandt andet detailhandlen, produktion, intelligente byer og telebranchen.

Lenovo lancerer ny edge-løsning med AI“Virksomheder af alle størrelser har i dag brug for kraftfulde infrastrukturløsninger for at kunne løse de udfordringer, de står over. Løsningerne kan hurtigere skabe forretningsmæssige indsigter og føre til konkurrencedygtige forretningsstrategier,” siger Charles Ferland, Vice President and General Manager, Edge Computing and Communication Service Providers hos Lenovo ISG.

Accelererer forretningsindsigt på kanten

Edge computing er i mange brancher kernen i den digitale tranformation, fordi teknologien  optimerer behandlingen af data i nærheden af det fysiske sted, hvor dataen bliver genereret – fx på fabriksgulve, detailhylder og i bygader.

Med ThinkEdge SE450 er virksomheder i mindre grad end tidligere begrænset af serverens placering, og så får de computerkraft til at udføre flere AI-worklaoads simultant. Serveren er en af de første NVIDIA-certificerede edge-systemer og byder blandt andet på NVIDIA GPU’er og den seneste generation af Intel Xeon Scalable-processorer med Deep Learning Boost-teknologier.

Selve serveren er desuden fysisk hårdfør og rummer en række tilslutnings- og sikkerhedsmuligheder. Det omfatter blandt andet en ny låsemekanisme, der forhindrer uautoriseret adgang samt robuste sikkerhedsfunktioner for bedre databeskyttelse.

Da edge-installationer ofte er ubemandede og svære at tilgå, installeres og administreres ThinkEdge SE450 automatisk med Lenovo Open Cloud Automation (LOC-A) og konfigureres nemt med Lenovo XClarity Orchestrator-software. Løsningen tilbydes as-a-Service gennem Lenovo TruScale™.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>