Batteri til lagring af strøm fra solceller
Hjem Nye Produkter Batteri til lagring af strøm fra solceller

Batteri til lagring af strøm fra solceller

Af Redaktionen

Dansk udviklede og producerede

XOLTA-solcellebatterier giver mulighed for at lagre strøm fra solceller, så du kan bruge den, når det bedst kan betale sig.

En af de store udfordringer ved strøm fra solceller på private ejendomme har indtil nu været forsyningssikkerheden. Når solen skinner, er der masser af strøm, men produktionen går i sort, når det er overskyet eller nat.

Det betyder, at man er afhængig af at købe dyr strøm fra energiselskaberne i perioder, hvor ens eget solcelleanlæg producerer for lidt. Til gengæld må man sælge sin overskudsstrøm til spotpris, når man producerer for meget. Den udfordring løser XOLTA-solcellebatterierne BAT-5 og BAT-10. De er designet til at lagre dit solcelleanlægs overskudsstrøm, så du kan bruge det, når det passer dig.

Ude af øje – men ikke af tanke

Batteri til lagring af strøm fra solcellerBAT-5 og BAT-10 er udviklet til at sidde udendørs, så det ikke optager plads indendørs i bryggerset, hvor pladsen ofte er værdifuld. Designet er så neutralt og tilpasset en nordisk stil, at mange vil foretrække at hænge det synligt, og dermed gøre opmærksom på deres grønne profil. Det anbefales dog, at det hænger i skygge eller på en nord eller nordøst-vendt væg – og.

Med dit XOLTA-solcellebatteri får du en personlig app, som giver et samlet overblik over, hvor meget strøm, dine solceller producerer, samt hvor stor din egenproduktion er ud af dit samlede forbrug. Du kan også se, hvor meget CO2, du sparer naturen for samt din besparelse i kroner og ører.

Passer til alt – og alle

Både BAT-5 og BAT10 tilsluttes direkte til el-tavlen, helt uafhængigt af solcellerne. Det betyder, at de kan anvendes til alle former for solcelleanlæg. Batteriet installeres af en XOLTA godkendt autoriseret installatør. XOLTA kompakt batterierne fås i to versioner, BAT-5 og BAT-10, med kapacitet på hhv. 5 og 10kWh. Batterierne sælges via udvalgte partnere.

Tekniske detaljer:

  • Batteriinverter: 1-faset, 3,6kW
  • Vægt: 70kg (5kWh), 105kg (10kWh)
  • Mål (i mm): H772 x B664,5 x D259,5
  • IP55 (støvskærmet og spuletæt)
  • Lydløst – ingen støjgener fra batteriet
  • Ekstremt lavt stand-by forbrug = minimalt tab af strøm
  • Over 6000 cycles med 70% tilbageværende kapacitet
  • Designet specielt til det nordeuropæiske klima året rundt
  • Modulært – sæt flere batterier sammen alt efter behov
  • Inderkasse i galvaniseret stål

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>