BullGuard udvider distributionsaftale med Liga for Small Office Security i Norden

BullGuard er en førende leverandør af sikkerhedsløsninger til Private og Erhverv, med flere prisvindende produkter, der gør det enkelt for brugerne at beskytte deres digitale liv.

BullGuard udvider distributionsaftale med Liga for Small Office Security i Norden 1Partnerskabet med en stærk IT-Sikkerheds Distributør som Liga, vil drive salget af BullGuard´s Small Office Security produkter til små kontorer og virksomheder i hele Norden og giver BullGuard mulighed for at markere sig med deres sikkerhedsløsninger til erhverv.

Birol Ilgøy, Nordisk landechef, sagde: ”Dette er et spændende partnerskab. Liga er en førende distributør med et stærkt omdømme, og vi forventer en stærk efterspørgsel fra Liga´s forhandlerkanal. Det er en mulighed for at udvide vores rækkevidde i Norden og passer perfekt til vores strategi og væksplaner. Vores brancheførende beskyttelse giver konstant anerkendelser og sammen med et overbevisende kanalpartnerprogram er de forretningsmæssige muligheder for Liga og deres forhandlere betydelige attraktive”.

Partnerskabet styrkes af branchens førende kanalprogram for både distributør og forhandlere via BullGuard Advantage program og med kravet om online-beskyttelse, der aldrig har været højere med malware hændelser, der stiger hvert år – fra en vækst i dødbringende ransomware og phishing kampagner, til ondsindede links, der er skjult i online-annoncer.