Salesforce opdaterer deres Sales Cloud Platform og hæver standarden på området 
Hjem AI Kunstig Intelligens kommer til at dominere shopping

Kunstig Intelligens kommer til at dominere shopping

Af Redaktionen

AI har allerede gjort en stor forskel på, hvordan der bliver drevet forretning, og hvordan både fysiske butikker og onlinehandlen interagerer med kunderne. Den påvirkning vil blive endnu større.

Kunstig Intelligens kommer til at dominere shoppingI dag står vi over for en verden med hyper-personalisering og stemmestyrede assistenter – alt sammen AI drevet. Og vores adfærd, ikke mindst vores brug af smartphones, gør det i samspil med AI, lettere end nogensinde at være kunde – fra at finde relevante og interessant produkter til at foretage genkøb, blive inspireret med mere. Det er et faktum.

“Der er ingen tvivl om, at vi i Danmark – og i hele Norden – vil opleve en markant vækst i brugen af AI i forhold til detailhandlen. Det er fremtiden, og det har allerede en dyb påvirkning. Ved julehandlen sidste år blev det anslået at 35 procent af al omsætning var drevet af en en købsanbefaling foretaget via AI. Det var 25% mere end året før. Det er kun startskuddet,” udtaler Lars Grønkjær, Senior Regional VP Commerce Cloud North hos Salesforce

Der er meget, der taler for at det er sandt. 87 procent af kunderne tror nemlig, at AI inden for de næste fem år vil have ændret deres opfattelse og forventninger i forhold til de brands de køber i dag, og de steder de handler.

Ikke mindst den dybt relevante og personaliserede AI-baserede dialog vil gøre en forskel og 59 procent af kunderne siger, at skræddersyet dialog baseret på tidligere kontakt er særdeles vigtig, hvis man vil sikre sig dem som betalende kunder.

Og er man stadig i tvivl om AI, viser Research fra Salesforce viser at det er 9,5 gange mere sandsynligt at kunderne vurderer AI som revolutionært i forhold til at betragte det som ligegyldigt.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>